USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Шиба задоволений виборами через мінімум порушень

19 Січня 2010 10:06
Міський голова Богдан Шиба задоволений тим, як в обласному центрі Волині відбувся перший тур виборів Президента України.
 
Під час оперативної наради мер Луцька розповів, що недоліків під час виборів глави держави було мінімум. Мовляв, до міської влади не надходили скарги щодо матеріально-технічного забезпечення ДВК. «Проблеми із телефонізацією не підтвердилися. Зв\'язок був», - сказав Богдан Шиба.
 
Також у день виборів на міську телефонну службу оперативного реагування «15-80» зверталися виборці із проханням включити їх до списків. «Дзвонили навіть до мене. Це нормальна річ. Чимало виборців просто згадують про вибори в останній день і не знають, до кого звертатися», - додав міський голова.
 
Шиба розповів, що в день виборів у школі № 26, де розміщувалася дільниця, було холодно. А в гімназії № 21 – тимчасово зникло світло. Проте ці проблеми були терміново вирішені.
 
Луцький мер прогнозує, що другий тур голосування буде на порядок складнішим, ніж перший. Тому закликав відповідні служби і підрозділи міськради спрогнозувати можливі проблеми і варіанти розвитку подій. Відповідно - усунути недоліки, котрі були виявлені під час недільного волевиявлення.
 
Богдан Шиба зазначив, що цьогоріч явка виборців на голосування була на вищому рівні, ніж у 2006-му. Він закликав лучан активно долучитися до наступного голосування. «Той хто не прийде, мовчки погодиться, що його голос буде використаний без його участі», - попередив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus