USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скаргу на Романюка ТВК навіть не розглянула

31 Жовтня 2010 22:15
Луцька міська виборча комісія розглянула подані за день голосування скарги. До МВК надійшло 4 скарги та 1 заява.

Серед розглянутих скарг також МВК приймало рішення щодо оскарження уповноваженим представником кандидата на посаду луцького міського голови Анатолія Грицюка протизаконних дій Миколою Романюком на зустрічі із колективом «Континіума».

До Луцької МВК сьогодні надійшло рішення Львівського апеляційного суду без змін, тобто розгляд оскарження залишили за МВК. 15 – за, 3 – проти того, що рішення не треба розглядати. Члени комісії скаргу не розглядали. Члени комісії запевнили, що вони мають право не розглядати цю скаргу, оскільки за законом вона б повинна бути подана до 22.00 дня, що передує голосуванню.

Серед поданих інших скарг, усіх їх члени МВК відхили посилаючись на відповідні пункти закону, окрім одної – скарга кандидата-мажоритарника в депутати Луцької міської ради Володимира Кучера.

Нагадаємо, що на виборчих бюлетенях була помилка у реєстрації місця проживання кандидата. Його скаргу вирішили розглянути 2 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маркіян Показати IP 31 Жовтня 2010 22:42
ніхто й не сумнівався. але романюку це все одно не допоможе
Ромчик-Пончик Показати IP 1 Листопада 2010 07:04
Тріумфальна перемога Романюка! Ура!!! Ось, вам, ідіоти, "зернова кампанія" і ваші недолугі "агітаційні" вилазки. Він, бля, тепер вам всім наріже ліву різьбу. Будете знати, як гланди рвати через ж+пу. А Шибу нехай візьме в охоронці банку (він штангою і гирями займався і ніби ще займається). Тепер і в місті буде порядок, і банк без догляду не залишиться. Якщо в банк для виїмки документів афериста і злодія Столяра приїде житомирський ОМОН, то Шиба його швидко покладе носом в підлогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus