USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скорочувати луцьку міліцію немає вже куди, – Крохмаль

26 Січня 2011 13:22
Секретар луцької міської ради Григорій Пустовіт пропонує організувати депутатський день у стінах відділку міліції, аби побачити, в яких умовах працюють міські правоохоронці.
Про це Пустовіт заявив під час звіту начальника Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області Романа Крохмаля про роботу в 2010 році.
Секретар міськради каже, що нині міліціонерів заганяють у важкі умови. Передусім це викликане пенсійною реформою, яка передбачає, що після виходу на пенсію у 40 років міліціонер отримуватиме спеціальну підвищену пенсію, досягнувши шістдесяти років, тобто пенсійного віку.
За словами Пустовіта, перспектив, куди піти пенсіонерові працювати у цей час, небагато. Наприклад, можна охоронцем, але брати на таку роботу сорокарічного, каже він, навряд чи хтось захоче.
За запитання, чи планується скорочення в органах у зв’язку з адмінреформою, Роман Крохмаль відповів, що звужувати чисельність немає вже куди.
Запитання депутатів стосувалися також діяльності добровільного об’єднання «Варта порядку», члени якого мають на меті на громадських засадах допомагати правоохоронцям. Однак депутат Сергій Сівак підозрює, що вони не працюють, а лише існують, аби мати певні пільги при отримати дозволу на отримання зброї.
Крохмаль же запевняє, що кожного дня на допомогу правоохоронцям виходять близько двадцяти добровольців з цього об’єднання, і пропонує переконатися в цьому особисто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
МУР Показати IP 26 Січня 2011 16:01
Скоротіть муніципальну дружину в міській раді яка нічого неробить, а кошти дайте міськвідділу ДІМ на премії.
нелучанин до МУР Показати IP 26 Січня 2011 23:56
а що , у нас міліція щось робить? вони лише займаються власними справами і думають як кого подоїти
Чіполіно Показати IP 26 Січня 2011 21:30
Коли виженуть Крохмаля, а з ним підуть куми і свати то й місця зявляться.
гість Показати IP 10 Лютого 2011 13:15
Ну і правильно,що скорочують,бо від цієї міліції вже народ треба захищати.
гість Показати IP 10 Лютого 2011 13:19
А хто захистить простий народ від міліції.Давно пора розігнати половину,арешту заставити працювати
дАВИДЮК Показати IP 6 Січня 2013 12:14
ого ще й завищену пенсію подавай в сорок скоротили лише нещасних дільничних а не офіцерюг дарможерів, коли зрідка одинокий кілер "пришиє" котрогось мерзотника то вони тут же його ловлять й відразу рекламуються у пресі ось цей мовляв посмів прибрати авторитета а ми доблесні його тут же злапали але чогось "правопохоронці" не разу підкреслю ні разу не оголосили авторитета авторитетом доки він "діючий", апе "прозрівають" вони хто це винятково після після того як того приберуть кілери грати таким "правопохоронцям" а не пенсії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus