USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцьких школярів відправлятимуть прибирати листя

28 Жовтня 2014 14:14
У Луцькій міській раді комунальникам та освітянам запропонували сміливо долучати школярів до громадських робіт, зокрема до прибирання парку імені 900-річчя Луцька.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він наголосив, що, залучаючи учнів до роботи, не треба боятися ймовірного гніву батьків, адже робота на свіжому повітрі принесе лише користь дітям, а також відіграє велику роль у дисциплінарному вихованні та прищепить любов до праці:

«Обов’язково залучайте дітей до праці. Від роботи ще ніхто не вмер, помирають від чогось іншого. Треба позбирати листя, адже парк перебуває у жахливому стані. Нічого страшного не трапиться, якщо школяр візьме в руки граблі і трохи попрацює. Не бійтесь залучати учнів до праці. І не бійтесь батьків, які можуть скаржитися. Уже час завершувати підготовку до зими», - наголосив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
ViFi Показати IP 28 Жовтня 2014 14:32
Діти і внуки чиновників міської ради і особливо Кравчука С. хай теж разом з усіма обов"язково з граблями в руках виходять чистити парк нарівні з усіма. А взагалі це радянський пережиток і повний маразм - є відповідні служби,яким виділяють на це гроші, а працівникам платять зарплату, то якого фіга хтось має виконувати цю роботу примусово і безплатно? Експлуатувати неповнолітніх, здається, й законом заборонено чи вже ні?
маринка до ViFi Показати IP 28 Жовтня 2014 14:56
Це на канікулах чи під час навчального процесу діти мають це робити? коли ж вчитись і так галопом навчальний процес. А якщо міська влада не справляється з прибиранням то нехай віддадуть парк в приватні структури і буде прибрано.
ввв Показати IP 28 Жовтня 2014 15:00
каторжні роботи для молоді, а на гроші з бюджету комусь новий лексус.
)))))))) до ввв Показати IP 28 Жовтня 2014 15:07
Як каже Лапін "не всеремося!". Всі на "каторгу"!
в Показати IP 28 Жовтня 2014 15:21
суботник - це коли ті що ніколи не смітять прибираєть за всіма іншими
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 16:13
До пана Романюка, ви йому передайте. Хай ідуть і прибирають парк ці люди, які стоять в центрах зайнятості,одержують ні за що гроші.От хай і відробляють їх.Як можна платити гроші просто ні зі що.Вони стоять роками,їм ніхто не шукає роботи, такі,які не мають ні досвіду, ні освіти, а їх ставлять.Вони не робили і не хочуть робити. От хай їх відробляють-це давно пора зробити, навчити людей відробляти гроші. І дітей зась.Я свою дитину не пущу, бо вона захворіє ,а ліки нема за що купити.Хай Кравчук своїх внуків пошле і всі ця олігарська братія. Комунізм пройшов. Ганьба
ціх до Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 16:50
ті люди, які стоять у ЦЗ, колись зі своєї зарплати платили відрахування у соцфонди. І якщо так сталося, що ці люди опинилися без роботи, то вони не твої гроші просять, а СВОЇ ж колись відраховані. Включи клепку, розворуши свої мозги.
мама Показати IP 28 Жовтня 2014 17:52
Ото керують Кравчук з Гребенюком .Канікули 2 місяці .Відпрацювання по суботах. Кожен день по 7-8 уроків. Харчування нікчемне. В закладах холодно. З такими керівниками здоров,я дітей під загрозою .Під час навчання на суботник. Де та люстрація?
аяяй Показати IP 28 Жовтня 2014 19:15
Заплатите школьникам за работу!Или пусть дети работают а кто -то будет получать за это деньги? Или снимите их с уроков?Уже г-дин Кравчук совсем ум потерял!А да ведь на каникулах детей нужно чем -то занять!
МАМІ Показати IP 28 Жовтня 2014 20:08
ЦЕ НЕ КРАВЧУК З ГРЕБЕНЮКОМ ВИРІШУЄ А МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ
Наталка Показати IP 28 Жовтня 2014 21:30
По суті, школярі повинні прибрати в парку те, що залишили їхні батьки, старші брати та сестри. Тут усі сердяться, що діти будуть порпатися в смітті, так, це не вихід, але й дорослим слід задуматись, ЩО після себе залишають в зонах відпочинку.
лучанин Показати IP 28 Жовтня 2014 22:58
знайшли крайніх -дітей, якщо ж так хочете, то хай керівництво разом з ними. Хай покажуть приклад...
гість Показати IP 28 Жовтня 2014 23:01
Нічого страшного не трапиться, якщо не школяр візьме в руки граблі і трохи попрацює, а Святослав Кравчук.
бублик Показати IP 29 Жовтня 2014 14:36
а якщо дитина ненароком вколиться якимись шприцом яких там валяєтьсь багато, то хто Кравчук буде їх лікувати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Пішли Показати IP 29 Жовтня 2014 14:59
на х.р, я свою дитину не пущу, і що вони зроблять із школи державної виключать чи що? Достатньо й того, що діти миють кожен день в класах підлогу, хоча не зрозуміло на х.ра тоді в школах прибіральниці? В нашому безпонтовому радянському дитинстві, чергові в класі витирали дошку, мили губку, якою витирали дошку, приносили в клас карти, таблиці, інше наочне приладдя, поливали вазони, а не тягали відра, швабри, ганчірки і драяли підлоги.
апап Показати IP 29 Жовтня 2014 20:32
в мому дитинстві, я мила підлоги, і нічого зі мною не сталось. від миття підлоги їм нічого нестанеться. а від куріння, то може і щось статись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus