USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У парку 900-річчя Луцька відремонтували пошкоджені мости через річку

10 Серпня 2019 13:21
У парку 900-річчя Луцька відремонтували два пошкоджених мости через річку Сапалаївка.

Інформацію підтвердили й у департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Нагадаємо, у липні цього року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що лучани просять вжити невідкладних заходів, аби якнайшвидше здійснити ремонт аварійного моста у парку 900-річчя міста.

Також 16 липня 2019 року до редакції телефонувала пані Галина Петрівна, яка мешкає на вулиці Космонавтів у Луцьку. Жінка повідомила, що один із мостів через Сапалаївку – у критичному стані:

«Перед тим мостом утворилося справжнє провалля, моя внучка боїться через нього ходити, але коли розпочнеться навчання у школі – доведеться. Якщо нічого не зробити, конструкція зруйнується, хтось може травмуватися», – розповіла жінка.

У той же день кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини зафіксував стан двох аварійних місточків у парку 900-річчя Луцька.
Натомість, заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк повідомив, що минулого тижня аварійні місточки відремонтували.

«Ліквідували оте провалля перед мостом через Сапалаївку, що з вулиці Космонавтів, забетонували дірку, а ще пофарбували конструкцію. Інший місток – підварили. Тепер усе в належному стані», – розповів посадовець.

Так, виїхавши на місце події, журналіст ІА Волинські Новини пересвідчився, що мости таки відремонтували.

«Ми дуже задоволені ремонтними роботами. Нарешті у парку навели порядок. Окрім того, що відремонтували мости, то ще й гарно покосили. Тепер не страшно ходити на роботу,а я працюю в лікарні. Щоранку йшла, озираючись, чи нема вужа чи гадюки в тих хащах. Дуже вдячні за те, що до нас прислухались», – уже сьогодні, 10 серпня, каже Галина Петрівна, яка раніше зверталася до редакції щодо проблем у парку 900-річчя Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 10 Серпня 2019 14:38
ще би навели порядок в парку, де дитяча залізниця ..теж страшно пройти..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus