USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Снігова брила забила хлопчику груди

22 Лютого 2010 10:22
Луцькі медики офіційно підтвердили нещасний випадок, коли снігова брила впала на 10-річного хлопчика на вулиці Словацького.
Як з’ясувалося, через падіння зледенілої брили з даху будинку постраждав десятирічний лучанин Михайло Ливак.  
У травмпункті обласної дитячої лікарні розповіли, що після випадку дитину поклали до хірургічного відділення, - пише «Волинь-нова».
«У хлопчика струс мозку, забій грудної клітки. Хворого вже перевели в неврологію для подальшого лікування», - каже заступник головного лікаря з хірургії Валентин Мартинюк.
Досі невідомо, чи батьки хлопчика висуватимуть претензії до комунальників міста. Адже в Україні відомі випадки, коли потерпілі від бурульок відсуджували в комунальників компенсацію за травми.
До слова, учора в Києві на одній із вулиць у центрі столиці загинула пенсіонерка. Жінку вбила бурулька, яка зірвалася з даху офісного центру.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
citizen Показати IP 23 Лютого 2010 20:39
І як завжди в нас ніхто не в чому не винний, відповідальних немає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus