USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Соколовська: «Учора мав бути невеликий дощ з поривами вітру»

31 Липня 2013 11:20
«Луцьк учора потрапив в епіцентр стихії. Хоча в деяких селах Луцького району не було жодної краплі дощу. Внаслідок стихії з 16 години припинили рух автотранспорту. Його відновили з 20 години.
Проте маршрутки № 8, 17, 17а не змогли вийти на рейси. Тролейбуси залишилися без живлення», - розповіла заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська під час засідання 43 сесії Луцької міської ради.

Зі слів чиновниці, з 15 до 21 години випала майже двомісячна норма опадів - 122 міліметри при нормі 76. Місцями був град.

Лариса Сокловська зауважила, що згідно з повідомленнями синоптиків, учора мав бути невеликий дощ з поривами вітру. Проте «Луцьк учора потрапив в епіцентр стихії. Хоча у деяких селах Луцького району не було жодної краплі дощу.
Внаслідок стихії з 16 години припинили рух автотранспорту. Його відновили з 20 години. Проте маршрутки №8, 17, 17а не змогли вийти на рейси. Тролейбуси залишилися без живлення», - сказала Соколовська.

Як розповіла заступниця міського голови, без електрики опинилися будинки на проспектах Соборності , Відродження, Молоді. Навіть ще сьогодні без енергопостачання залишилися кілька будинків. Дощовими водами затоплено майже 60 помешкань. Загальна сума збитків ще не встановлена.

Зі слів Соколовської, зараз відкачують воду зі шкіл № 7 та №2. В аварійному стані перебуває Луцька міська клінічна лікарня. Там лише закінчують відкачувати воду із харчоблоку. Варто відзначити, що біля цієї медичної установи немає зливної каналізації.

Ліквідовували наслідки стихії 3 бригади Спецкомунтрансу, 85
чоловік особового складу рятувальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дід Шапокляк Показати IP 31 Липня 2013 11:31
А те, що 9-поверхівка (вул.Коновальця, 1-А) від учора без електрики міську владу не обходить?
антон Показати IP 31 Липня 2013 12:04
Вчора та післявчора навіть радіо цілий день волало що на волині СИЛЬНИЙ ДОЩ ГРОЗА... та певно соколовська чує що хоче чути...
кгб Показати IP 31 Липня 2013 13:19
"учора мав бути невеликий дощ з поривами вітру..." - сиділа пані і гадала, видно, кавова гуща слабенька була. а втім, що з неї питати? не гадати тим паням там треба, а рроботу робити. це ж те саме, що гадати: витримає будинок чи розвалиться, лопне каналізація чи пронесе
житель Показати IP 31 Липня 2013 13:28
гнати її мітлою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus