USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Стіна дружби із декоративних тарілок» з’явиться у Луцьку

17 Серпня 2013 12:37
10 тарілок розмалюють креативні лучани на тематику «друзів» та «дружби», інформують організатори заходу.
У суботу, 17 серпня, обласна громадська організація «Корпорація щастя», у співпраці з творчим кафе у Луцьку, по проспекту Волі, 16г, організують творчий вечір із розфарбовування тарілок дружби. Найкращі роботи планують зробити окрасою закладу.
«До кав’ярні заходять лише творчі та креативні відвідувачі, тому ми вирішили скористатися їх ідеями для створення особливої атмосфери закладу, де кожен матиме «свій» шматочок. Під час заняття розмалюють 10 тарілок на тематику «друзів» та «дружби». Усі учасники зможуть відобразити власні емоції на кераміці завдяки спеціальній фарбі, контуру», - розповіли організатори заходу.
Зі слів організаторів, ведуча майстер-класу, Ірина Ільчук – фотограф, дизайнер, учасниця ВОГО «Корпорація щастя». Початок мистецької акції о 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus