USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Столяр каже, що Шиба його уникає

21 Червня 2010 10:45
Президент футбольного клубу «Волинь» Василь Столяр розповів, що луцька мерія уникає контактів з клубом, хоча на словах з міським головою Богданом Шибою було досягнуто домовленості про укладення договору на використання стадіону клубом строком на рік.
Про це повідомляє ВІП .
За словами Василя Столяра, у нього була зустріч з луцьким міським головою Богданом Шибою у присутності голови облдержадміністрації Бориса Клімчука. Тоді сторони досягнули домовленості щодо укладення договору про використання стадіону клубом строком на рік.
Але з того часу «це тільки слова», - каже президент ФК «Волинь». Як стверджує Василь Столяр, юридичний відділ мерії не контактує з юристами клубу. На телефонні дзвінки представники мерії не відповідають. «Якщо мер думає, що він - громада, то помиляється», - зазначив Василь Столяр.
Президент «Волині» прокоментував і те, що стадіон «Авангард» внесли до списку неблагополучних арен. Як розповідає Столяр, футбольне поле луцького стадіону - одне з найкращих в Україні.
Проблема насамперед з допоміжними приміщеннями - відсутній новий туалет, стоянка для авто, приміщення для проведення допінг-контролю, вбиральня для інвалідів. Сам Василь Столяр зазначив, що готовий і надалі вкладати у стадіон кошти.
Василь Столяр обурюється, чому прокуратура Волинської області на чолі з Андрієм Гілем не втручається до конфлікту навколо стадіону «Авангард». Мовляв, мерія прийняла стадіон на баланс, як новозбудований об'єкт, що на думку президента «Волині», є незаконним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
диво Показати IP 21 Червня 2010 11:26
А чому Ви дивуєтеся? Хтось пам"ятає послідовність Шиби у принципових питаннях!? Найсумніше, що роблячи такі речі, він насправді щиро вірить, що рятує Україну і бореться з олігархами:)
знаючий Показати IP 21 Червня 2010 12:59
Звичайна ситуація для Шиби - пообіцяти - і заховатись, щоб знов не виконувати обіцянки. Про таку Шибину рису знають всі хто до нього колись звертався і все що отримав- тільки обіцянки- а далі- голову в пісок - і мене тут нема. А те що Шиба ненавидить бізнес- будь-який - чи то підприємців, чи то крупних бізнесменів- то це так!Так й прості люди для нього нічого не варті. Але на щастя не довго лишилось його терпіти. Скоро його народ вижене і тоді побачимо де він буде.Бо в Турійську на його Батьківщині його теж бачити і близько не бажають
Ястребок Показати IP 21 Червня 2010 18:42
знаючий, тобі (чи вам) цікаво, де він буде? Але ж відомо, що дехто (або дещо) НЕ ТОНЕ. Саме нетонучість може бути й тут...
не футболіст Показати IP 22 Червня 2010 20:29
не футболом єдиним живемо... стадіон не є суто футбольним, а за період експлуатації його ФК "Волинь" у населення взагалі забрали можливість вільно відвідувати стадіон, займатись оздоровчим бігом, ходьбою, ще й доріжки, які були "вбили". Шиба правильно робить. Для чого єдиний нормальний стадіон для кількох сотень обраних так званих "футболістів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus