USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стихійних сміттєзвалищ у приватних секторах Луцька може й не бути

15 Серпня 2013 10:42
Створюючи вуличні чи квартальні комітети, люди зможуть реально впливати на те, що і як робиться на їхніх вулицях, дворах, інформують у відділі інформації Луцькради.
«Програму сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення Луцька на 2013-2016 роки» обговорили на «круглому столі» депутати Луцькради.
Роман Бондарук зауважив, що, на жаль, на засідання «круглого столу» прийшли лише кілька депутатів, очевидно, що не всі обранці переймаються проблемами громади.
Зі слів президента Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив Петра Лавринюка створюючи вуличні чи квартальні комітети, люди зможуть реально впливати на те, що і як робиться на їхніх вулицях, дворах. Також вони зможуть контролювати обсяги та якість послуг, які їм надаються.
Також пан Лавринюк зауважив, що прийняття програми уможливить мешканцям приватного сектору, а тут проживає близько 50 тисяч лучан, об’єднатися у вуличні комітети і разом навести порядок на своїх вулицях.
Депутат Роман Бондарук відзначив, що часто люди у приватному секторі скаржаться на стихійні сміттєзвалища. З його слів, це не дивно, адже нині лише близько 60 % мешканців уклали договори з комунальним підприємством «Луцькспецкомунтранс» на вивезення побутових відходів.
Позитивно оцінив ідею створення органів самоорганізації населення й депутат Анатолій Пархом’юк. Він зазначив, щоб зацікавити людей створити квартальні чи вуличні комітети, необхідна підтримка та допомога влади.
До слова, за «Програму сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення Луцька на 2013-2016 роки» запропонують проголосувати на наступній сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus