USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – 12 стихійних ринків

26 Серпня 2016 12:16
Стихійна торгівля – проблема міста, з якою місцева влада намагається боротися вже не один рік. Лише цього року в місті з’явилося три нових місця стихійної торгівлі.

Про це повідомила директор департаменту Юлія Сиротинська під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 26 серпня.

З її слів, в Луцьку вже є 12 стихійних ринків. Цього року з’явилося три нові місця торгівлі – по проспекту Відродження біля супермаркету «Експрес Там-Там», по проспекту Грушевського та по проспекту Волі.

- Це – ще одна причина до розширення штату департаменту муніципальної поліції міськради, - пояснює вона.

Юлія Сиротинська зауважує: попри всі заходи, штрафи, інформкампанію, стихійна торгівля процвітає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Джулія Показати IP 26 Серпня 2016 12:37
А з доброго життя люди на тих ринках торгують??
Просто Показати IP 26 Серпня 2016 12:49
Немає в цьому ніякої проблеми!!!!! Придбати домашні продукти краще так, аніж гниль та цвіль, яку продають супермаркети. Немає чого тиж пенсіонерок ганяти. За ті гроші що вони живуть і так це життям не назвеш.
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 13:04
Звичайно процвітає та буде розширюватися бо це потрібно цим бабкам та звичайним людям. Не боротися з бабками треба, а організувати безпечні місця для торгівлі за рахунок зарплат цих дармоїдів-муніципалів. Сиротинську треба в двірники відправити, тоді точно буде порядок. А ринки завжди в усі часи створювалися стихійно і в тому місці де це було вигідно для покупця та продавця. В місті є дуже багато невирішених першочергових проблем, може колись треба й цим зайнятися?!!
Луцький до Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 14:23
Нема чого вам свіжі продукти купувати. Коля Буратін для кого карабасів понатикував?
ВАСИЛЬ Показати IP 26 Серпня 2016 13:38
ЧОМУСЬ АЗЕРБАЖАНЦІ ДЕ СПОДОБАЛОСЬ ТАМ І ТОГУЮТЬ КАЖУТЬ НА НИХ ЧОРНІ А ЦЕ МИ САМІ ЧОРНІ А ВОНИ БІЛІ І ПУШИСТІ А ПАНІ СИРОТИНСЬКА ЇХНЯ ЛЮБОВ А З БАБКАМИ ВОЮЮТЬ КРАЩЕ ХАЙ УПОРЯДКУЮТЬ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ РИНКИ МІСТА І ОБГРУНТОВАНУ СПЛАТУ ЗА ТОРГІВЛЮ ЗРОБЛЯТЬ МИ Ж ЩЕНЕ В ЄВРОПІ ........
Тетяна Показати IP 26 Серпня 2016 13:43
Треба не ганяти бабок, а організувати їм місце для торгівлі!!! Борються вони з нею.
Аліна Показати IP 26 Серпня 2016 13:55
Зробіть краше для цих людей нормальні місця для продажу свої городини, пенсіонери і селяни теж повинні мати засоби для існування!!!
Або до Аліна Показати IP 26 Серпня 2016 14:45
організуйте поставки от такої нормальної місцевої городньої та садової продукціїї в магазини, бо весь весняно-літній період, коли всього свого місцевого вдосталь у ваших ср..них супермаркетах лише іспанські мандарини та персики і аналогічний виноград і те, таке враження, що вже перебране, бо завжди якесь в"яле, гниле або цвіле. Добрих пенделів вам би надавати, "хазяї" хе..ві, за таке господарювання.
Або до Аліна Показати IP 26 Серпня 2016 14:48
Аліна, мій коментар, як доповнення Вашого, і звичайно ж пропозиції та не зовсім ввічливі звертання)) до Вас особисто відношення не мають.
Василь Показати IP 26 Серпня 2016 15:30
Сиротинську посадити на пенсію бабусі і хай проживе.А тоді буде розширяти штат тритонів якими є муніципалітет.
Леді Показати IP 26 Серпня 2016 19:58
Яке блін розширення штату? Вони і так взятки гребуть і зарплати не малі мають. Дайте людям продати ту картоплину, їм ДОЖИТИ треба, не кажу вже жити(( Довбана українська влада, коли вже вони повиздихують??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus