USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Театрали не почнуть, доки ремонтники не закінчать

16 Серпня 2012 15:38
Театральний сезон у Волинському ляльковому театрі затримається через ремонтні роботи у приміщенні.

Про це у коментарі «ВН» розповів директор, художній керівник Волинського академічного обласного театру ляльок Данило Поштарук 16 серпня.

Через ремонт фасаду обласного театру ляльок актори почнуть роботу з гастролей. За словами Поштарука, починаючи з другої половини вересня, трупа театру почне «виїжджати» із виставами «по області». А відкриття сезону залежатиме від швидкості виконання ремонтних робіт.

«Десь, може, у кінці жовтня-листопаді», - додав директор театру.
Нагадаємо, ремонт фасаду і перекриття покрівлі Волинського театру ляльок виконує «Луцьксантехмонтаж №536».

Наразі ж триває репетиційний період. «Ми творчої роботи не припиняємо, ми працюємо», - розповідає театрал.

Так, у новому сезоні актори лялькового театру поставлять три вистави. Однією з прем’єр стане «велика» вистава «Попелюшка».

За словами Поштарука, роботу над матеріальною частиною вистави уже закінчує художньо-виробничий цех театру. «Думаю, що вони до кінця цього місяця завершать матеріальне оформлення і приступлять до репетиції», - додав він.

Поштарук розповів, що художницею «Попелюшки» стала львів’янка Інна Кульчицька, а режисером-постановником – Лариса Гарлінська.

Іншою новинкою сезону стане вистава «Кресало». «Поки що вона в роботі такій чорновій, ескізи виробляються», - ділиться Поштарук.

Окрім того, разом із запрошеним режисером-постановником Володимиром Богданцем театрали повернуться до уже забутої вистави «Підковане щастя» за Іваном Франком.

«Дуже довгий час вона не йшла і зараз ми хочемо її капітально поновити. Це буде ніби нова вистава, тому що вже більше 10 років вона не йшла, уже діти виросли», - розповідає Поштарук.

«Ось таких три роботи ми думаємо завершити до нового року», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
tolik Показати IP 16 Серпня 2012 15:54
скільки можна: не ляльковий театр, а театр ляльок!
L/L/T Показати IP 22 Вересня 2012 09:23
І не «Підковане щастя» а «Підкова на щастя»

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus