USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тендер за березневе розчищення снігу в Луцьку організували влітку

25 Червня 2013 14:38
Департамент ЖКГ Луцької міськради організував тендер на послуги щодо очищення вулиць міста, зокрема, й від снігу. Щоправда, постфактум.
Про це йдеться у бюлетені №49 (792) «Вісника державних закупівель».
Переможцем тендеру стало КП «Луцькспецкомунтранс». Так, підприємство отримає приблизно 362,5 тисячі гривень грошей з міського бюджету. Договір уклали 18 червня. А надавати послуги будуть до кінця 2013 року.
Використали при цьому процедуру закупівлі в одного учасника. Директор департаменту ЖКГ міськради Іван Кубіцький пояснив цей вибір в обґрунтуванні про застосування процедури закупівлі в одного учасника.
Так, причинами та обставинами, якими керувався замовник під час обрання процедури закупівлі в одного учасника, стала необхідність негайної ліквідації наслідків сильного снігопаду, який обрушився на Луцьк 15 березня цього року.
В обґрунтуванні Іван Кубіцький зазначив, що розчисткою вулиць Луцька від снігу займалися комунальники. «На боротьбу з стихією залучено було сили та засоби комунальних служб міста», - йдеться у документі.
Тож, згідно з рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 17.04.2013 з резервного фонду бюджету міста виділили 362,429 тисячі гривень за виконання робіт Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», пов’язаних із ліквідацією наслідків цієї надзвичайної ситуації природного характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
так Показати IP 25 Червня 2013 15:19
а тендер на скошування трави в парку і на газонах луцька організують взимку, щоб легше було списати))) тенденція, однако, хоч ні, був тендер на скошування трави з МЖК на 5,6 МЛН. ГРН, тільки скошування якось проходить зовсім ніяк, особливо у парку і на переферійних вулицях луцька
Ольга до так Показати IP 25 Червня 2013 22:58
"Тендер" (конкурсні торги) не на скошування, а на всі види робіт за послугами з утримання зелених насаджень на території усього міста, від посадки квітів аж до видалення дерев, та й кущі і газони в тому числі... Не упускайте деталей... А фактичні бюджетні призначення, далеко позаду від суми самої закупівлі.
Лазо Показати IP 26 Червня 2013 10:30
На Лазо жодного разу не прибиралось за 2013рік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus