USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Тепловики й далі не гасять борг. Розбиратиметься прокуратура

15 Грудня 2009 10:20
Обласна державна податкова інспекція звернулася до прокуратури, аби та розібралася, куди посадові особи ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» поділи гроші, заплачені їм ДКП «Луцьктепло».
Станом на 14 грудня 2009 року компанія «Луцьктеплоенерго» заплатила за спожитий газ «Нафтогазу України» лише 77 тисяч гривень, хоча отримала від ДКП «Луцьктепло» у грудні 650 тисяч гривень – розповів заступник начальника Луцької ОДПІ Олег Решетник.
Станом на 11 грудня борг луцьких підприємств теплокомуненергетики за газ становив: 55 мільйонів 177 тисяч гривень. З них ДКП «Луцьктепло» заборгувало 30 мільйони 344 тисячі гривень, а «Луцьктеплоенерго» - 24 мільйони 833 тисяч гривень.
«Луцьктепло» та «Луцьктеплоенерго» зараз перевіряються спеціальними групами, до складу яких входять працівники податкової інспекції та КРУ.
А на ВАТ «Волиньгаз», яке теж заборгувало ДК «Газ України» більше 10 мільйонів гривень, перевіряючих не пустили – розповів Решетник. Тому ДПІ подала позов до суду.
«Розрахунки за газ мають проводитися через спеціальні рахунки. А «Луцьктеплоенерго» цю вимогу просто ігнорує», - сказав Олексій Решетник. За словами заступника начальника Луцької ОДПІ гроші, котрі підприємство Олександра Кропиви отримало від «Луцьктепла», потрапили на поточний, а не на спеціальний рахунок. «Вини «Луцьктепла» у цьому немає», - сказав Решетник.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
OrestN Показати IP 15 Грудня 2009 11:26
провести розслідування і покарати винних , позвільняти і ніколи більше не допускати до керування комунальними підприємствами. ця безгосподарність, недолугість і хабарництво - як якась напасть на державу, ніяк не можемо викарабкатись з цього бедламу.
Юка Показати IP 15 Грудня 2009 14:56
ось що значить, коли таке потужне підприємство як "Волиньгаз" чи "Луцьктеплоенерго" знаходиться у приватній власності. мають право й не пускати на територію. подібні установи ОДНОЗНАЧНО повинні знаходитися у державному підпорядкуванні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus