USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тисячі лучан підписалися за євроінтеграцію. ФОТО

24 Листопада 2013 14:44
Приблизно чотири тисячі підписів на підтримку європейського курсу України зібрали активісти наметового містечка, що на Театральному майдані у Луцьку.





Під час мітингу за євроінтеграцію, що відбувся 24 листопада, велика кількість лучан зібралася поблизу намету, у якому збирали підписи на підтримку євроінтеграції. Зголошувалася як молодь, так і представники поважного віку.











«Я вирішив поставити цей підпис за своє майбутнє і за нащадків. Митний союз – виключений варіант, оскільки це навіть символічно, що напередодні роковин Голодомору Янукович прийняв рішення відмовитися від євроінтеграції і піти у Митний союз, тобто в обійми «братньої» Росії, яка винищила десятки мільйонів українців протягом якихось 90 років. Після цього і надалі йти в Росію, на мою думку та на думку багатьох українців, які вийшли на майдани у Луцьку та у Києві, безглузде рішення», - розповів Волинським Новинам лучанин Ростислав.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2013 15:09
Блін...,клас! А я в нас не вірила) Умнічки!!! Народ, вперед!
кгб Показати IP 24 Листопада 2013 15:51
луцьк, спасибі!!! з тобою україна буде в європі!!!! а ще хтось г**, що людям нині байдуже. з таким народом є майбутнє. вперед до перемоги здорового глузду!
Антоха Показати IP 24 Листопада 2013 16:55
Навіть партію Зелених бачив , що вони прокинулись?
Луцьк за ЄС ! Показати IP 24 Листопада 2013 19:46
Молодці !
лучанка Показати IP 24 Листопада 2013 23:21
а студентів нема...і де СхідноЄвропейський університет?...назвались...а тепер де?сьогодні на майдані були пенсіонери...
Корінний лучанин до лучанка Показати IP 25 Листопада 2013 10:03
Ну кому вже заважають ПЕНСІОНЕРИ? Вже дістали оцим! Пенсіонери, до речі, чи найбільш активна частина нашого суспільства!Тому,що ці люди з великим життєвим досвідом та й знаннями! МОЛОДЬ, ВИ САМІ БУДЬТЕ БІЛЬШ АКТИВНИМИ, БО ВАМ ДАЛІ ЖИТИ ТА БУДУВАТИ КРАЇНУ, ЯКЩО НЕ ХОЧЕТЕ ЩОБ НА ВАС ЇЗДИЛИ ПОДІБНІ УРЯДИ ТА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus