USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку буде новий ботанічний сад

6 Грудня 2013 12:18
Професор з Італії Еджидіо Карло Рангоне допоможе облаштовувати в Луцьку ботанічний сад на вулиці Потебні, - йдеться на сайті СНУ імені Лесі Українки.

Так, 5 грудня у Східноєвропейський нацональний університет імені Лесі Українки з робочим візитом завітав доктор філософії, професор Докторської школи економіки та статистики Національного університету «Габріеле Д’Аннунціо» у місті К’єті-Пескара (Італія), ад’юнкт-професор економічної теорії та економіки підприємництва в Національному університеті м. Орадья (Румунія), Почесний доктор Лесиного вишу Еджидіо Карло Рангоне.



Зокрема, професор Рангоне розповів, що найголовнішим предметом розмови з ректором університету Ігорем Коцаном стане організація й облаштування у виші Ботанічного саду. Це спільний проект із залученням інвестицій із боку різних університетів Румунії, Франції, Мальти, Італії, ЄС загалом, США та приватних осіб.

«Після того, як Ви вшанували мою роботу, вручивши в жовтні почесний титул Doctor Honoris Causa, я переповнився бажанням допомогти в практичній реалізації проекту Ботанічного саду. Створення ботсаду у вашому регіоні надасть можливість здійснювати науково-дослідницькі роботи на світовому рівні, покращить мобільність студентів і викладачів у Європі», - каже професор.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
садівник Показати IP 6 Грудня 2013 17:05
До СР***КИ тії господарі, що, сад заср***вши, покидають і хочуть новий заложить... А чий старий Ботанічний сад? Чи просто місце в центрі над "оновленою" прозорою Сапалаївкою потрібне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus