USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку на ліхтарних стовпах відкриті електропроводи

10 Серпня 2016 20:57
На ліхтарних стовпах у Луцьку - відкриті електричні щитки, до яких може дістатись навіть дитина.

Про це повідомляє Волинь24.

По проспекту Волі у Луцьку біля ТЦ «Гранд Волинь» щонайменше два ліхтарні стовпи мають відкриті електричні шафки, звідки видно проводи. Найстрашніше те, що щитки знаходяться на рівні зросту маленької дитини, тому дістатись до них – ні для кого не проблема.

Директор КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький вважає, що щитки можуть бути відкритими з двох причин – або працівники підприємства перевіряють напругу, або ж «інтєрєсниє» люди привласнили кришку шафки та здали на металолом. Зокрема, у місті зафіксували вже кілька випадків таких крадіжок. Комунальник запевняє, що вдень ці проводи - не під напругою, натомість ввечері, коли увімкнуть вуличне освітлення, вони стануть небезпечними для тих, хто намагатиметься розвідати, що з всередині.

Іван Кубіцький не впевнений, що ці стовпи перебувають у підпорядкуванні «Луцьксвітла», однак пообіцяв, що працівники якомога швидше це перевірять.

Водночас очевидці розповідають, що щитки відкриті щонайменше добу. Та й комунальників поблизу них немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бе Показати IP 10 Серпня 2016 21:39
А далі пройти до Київської слабо? Там взагалі одні проводи без ящиків. То ті прибиральні машини вночі їх збивають. Хай і ремонтують.
000 Показати IP 11 Серпня 2016 15:34
та всюди без захисту ті проводи,в кожному дворі поблизу дит.майданчиків ,у вільному доступі!Море обурення і жодної реакції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus