USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Луцьку спростять процес списання майна місцевої громади

18 Серпня 2016 18:18
У Луцьку спростять процес списання майна спільної власності місцевої територіальної громади.

Про це стало відомо сьогодні, 18 серпня, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Так, відтепер рішення про те, списати чи не списати з балансу підприємства основні засоби, первісна переоцінена вартість яких становить більш, ніж 50 тисяч гривень за одиницю, вирішуватиме спеціальна рада та виконавчий комітет.

«Ми вносимо такі зміни, щоб не завантажувати сесії міської ради дрібними питаннями, адже раніше під час сесійних засідань окремо розглядали кожну позицію, вартість якої становить до 10 тисяч гривень. Є багато старого обладнання, що потребує списання. Тож, можна спростити цю процедуру», - зазначила начальник управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко.

Члени профільної комісії проголосували «за» таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus