USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У суботу в Луцьку – вокальний конкурс

21 Березня 2016 15:56
Талановитих та співочих волинян запрошують на конкурс.

Так, у Луцьку 26 березня 2016 року о 15:00 год в приміщенні готелю «Світязь» (вулиця Набережна, 4) відбудеться кастинг на наймасштабніший у місті вокальний конкурс «Weplus Music Awards».

Десятка найкращих півтора місяці змагатиметься за головний приз проекту. Кожного тижня шоу покидатиме один

вокаліст, якого за результатами виступу обиратимуть журі та глядацький зал, - повідомляють організатори.

Різна тематика щосуботніх програм та цікаві завдання, вокальні, хореографічні майстер-класи та тренінги з акторської майстерності, сприятимуть розвитку сценічних здібностей, а робота з творчою командою (яка допомагатиме у підготовці номерів), взаємодопомога учасників формуватиме особистісні якості.

Трійка найкращих, ті які прикладуть найбільше зусиль, отримають гарантовані призи: третє місце – сертифікат на 600 гривень в ресторан «Базилік»; друге місце – незабутня семиденна поїздка у табір на Закарпатті; переможець отримає 100$, запис пісні на лейблі @markovrecords (MarkovRecords) та поїздку в табір.

Учасників обиратимуть: переможець та лауреат міжнародних конкурсів по класу скрипки Катерина Семенюк; переможець міжнародного фестивалю «Слов’янський базар”, учасниця «Голосу країни» Галина Конах; начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик; засновник ВОГО «Ми+», громадський діяч, режисер за освітою Сергій Семенюк; лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк.

Вік учасників обмежений – 14-20 років.

Зареєструватись можете безкоштовно за тел. 050 2119025 (Оксана) або безпосередньо в день кастингу з 11.00 год за адресою Набережна, 4.

«Обіцяємо кожному учаснику море позитивних вражень та емоцій, нові знайомства, та можливість росту. І пам’ятайте: ті, хто починають з малого – досягають великого», – пишуть організатори. А також нагадують про переможців попередніх сезонів:

«Один із них – учасник та фіналіст всеукраїнського співочого шоу «Караоке на майдані»; друга – креативний менеджер відомого музичного гурту OneLightInside; інший – лідер гурту InPray; ще одна – переможниця міжнародних конкурсів, зокрема «Golden voice» (США), 2015 року зняла свій перший кліп. І це лише початок шляху переможців минулорічних сезонів «WMA» Міши Кліша, Тані Яцишиної, Андрія Лугвіщика, Дарії Остапук. Ті, хто починають з малого – досягають великого», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus