USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У «Батьківщині» прозріли: кажуть, що виступи Бірюкова – це ганьба

28 Лютого 2011 16:58
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт вважає, що фракція «Батьківщини» мала б за ганьбу перебування депутата Анатолія Бірюкова у своїх лавах.

Про це йшлося 28 лютого під час засідання «круглого столу» «100 днів нової влади в Луцьку: оцінка громадських експертів», організованого Центром політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Аналізуючи роботу депутатського корпусу нового скликання Луцькради, виконавчий директор ЦПАВК Михайло Шелеп зазначив, що вихід депутата Анатолія Бірюкова зі складу фракції стало суттєвою втратою для партії.

«Якщо морально це не було великою втратою для фракції, то кількісно – так. Це все-таки один голос», – висловив свою думку політолог.

Однак Пустовіт заперечив, мовляв вихід Бірюкова з фракції пішло лише на користь «Батьківщині».

«Коли Анатолій Євгенович Бірюков вийшов з нашої фракції, я спочатку подумав, що це втрата», – заявив секретар Луцькради.

«Але сьогодні, дивлячись на його виступи і слухаючи його виступи, я відчуваю, що це величезний здобуток», - додав Пустовіт.

«І я щиро радий і вітаю крок Анатолія Євгеновича про вихід з нашої фракції. Тому що такої ганьби перенести нам було б дуже складно», - сказав голова міської "Батьківщини".

Нагадаємо, обранець Бірюков покинув фракцію ВО «Батьківщина» під час сесії Луцькради 15 грудня 2010 року.

А вже під час сесії 27 грудня Бірюков вступив до фракції «Європейської партії», яку очолює Олена Голєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Прихильник Показати IP 28 Лютого 2011 17:07
Бірюков молодець а вони продажні....
Згоден Показати IP 28 Лютого 2011 17:18
Бірюков такий самий клоун, як і Голєва. Два чоботи пара...
лучанин до Згоден Показати IP 28 Лютого 2011 17:40
Не бачу нічого клоунського ні в Голєвій,ні в Бірюкові. Тим більше Батьківщина Бірюкова висувала на вибори - бачили ж кого висувають.тим більше що Бірюков багато років був секретарем Луцькради до цих виборів- і висувався на цю посаду саме Батьківщиною. А ось коли він побачив ,що нинішній склад Батьківщини на чолі з Пустовітом тільки за гроші голосує, та думає тільки про те, як "прихватизавати" собі побільше комунальних підприємств в Луцьку , та як землі побільше віддати за хабарі- одразу вийшов з фракції, щоб не заплямовувати себе. і пішов знову ж таки в опозицію. А тим хто заздрить Голєвій- попробуйте самі попрацювати з тисячами людей ,як вона , а потім будете обзиватись. І жінку просто так із заздрощів обзивати просто ганебно. ТОму товариші Пустовіта - думайте що говорите, хто ви , а хто Голєва, де ви , а де вона. Трохи поміркуйте, якщо звичайно є чим ... а в вас навряд чи є мізки
секретар до лучанин Показати IP 28 Лютого 2011 18:28
"Багато років працював секретарем ради" ???Про що ви говорите. Він лише трохи більше року побув на посаді і то з поваги до пенсійного віку, аби його пошкодувати. Навіть на рік усіх так допік, просто жах. Тому якщо не знаєте, не треба говорити.
Василь Показати IP 28 Лютого 2011 17:42
Бірюков клоун і паяц. Його виступи це дійсно ГАНЬБА, таке враження, що він виступає аби про нього не забули і несе усіляку маячню Толік схаменись. Ой і намучиться із ним Оленка Голєва.
Чиновник Показати IP 28 Лютого 2011 18:03
Два порваних чоботи. Кирзові.
ірина до Чиновник Показати IP 28 Лютого 2011 19:25
а по суті сказати не чого. просто обзиваюсь, бо сам в місьраду не попав, а дуже хотілося!от тепер нема роботи- сижу й коментарі гадосні пишу да "чиновник?"Чи Голєва тебе десь з роботи вигнала?
тенор Показати IP 28 Лютого 2011 19:41
Незабаром За БЮТ ми почуємо поминальну пісню Баха з рефреном "Покойся з миром". Бас Матфея буди виконувати Пустовіт.
Кирпата Показати IP 28 Лютого 2011 21:00
Голєва - це Бірюков у спідниці.
лучанка Показати IP 28 Лютого 2011 22:02
Дєндіберін, Бірюков ... депутати, Мамосюк - начальник муніципалів - Боже, до чого докотилося місто. Ідіоти керують громадою...
Бірюков Показати IP 1 Березня 2011 09:27
Пустовіт,це лінивий пустоцвіт,який немє велосипеда,але є рейдери Бондаруки і осіпуви,які тримають його на короткому поводку і він гавкає.
лучанка Показати IP 1 Березня 2011 10:37
народний адвокат і захисник Оленка Голєва прийшла в депутати напевно щоб остаточно вигнати нещасних людей з будинку по Сагайдачного Ганьба
лучанин Показати IP 1 Березня 2011 10:40
Треба гнати цих паразитів і присосок з міської Ради пустовітів осіпоих ібондаруків, тому ,що все роздеребанять.
Знаюча Показати IP 1 Березня 2011 13:20
Та до того Бірюкова доступитись не можна було і хіба він щось вирішував.Звичайні люди були і залишаються для нього "бидлом". Шановні громадяни ,от подивіться кого Ви обрали в депутати,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus