USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У хід передвиборчої боротьби пішли провокації?

23 Жовтня 2010 09:07
На кандидата в депутати Луцькради Людмилу Пількевич 21 жовтня кандидат в депутати облради Олег Бітюк подав скаргу на те, що вона розповсюджувала незаконну агітпродукцію продукцію.
У скарзі зазначається, що Бітюк 21 жовтня в аптеці «Здоровенькі були» на вулиці Бойка знайшов агітку з фото Людмили Пількевич та супроводжуючим тексом.

Копію агітки на аркуші А4-формату він приклав до скарги.

На агітці були відсутні вихідні дані, що є порушенням закону. Відповідно, кандидат просить визнати цей листок агітматеріалом і оголосити кандидатці попередження. На розгляд скарги скаржник не з’явився.

Як кажуть члени комісії, кандидатка принесла у визначені строки свої агітматеріали і зареєструвала їх. По якості вони відрізняються від тих, що надані скаржником, а також містять усі дані.

Голова комісії Марія Парфенюка каже, що бачила подібні неякісні агітки, які валялися на будинкових східцях.

«Мені прикро, що такі технології проти мене використовуються», - зазначила Пількевич і продемонструвала пачку листівок, яку вона дійсно розповсюджує. Кандидат вважає це провокацією і нечесною боротьбою.

Комісія вирішала відмовити у скарзі за безпідставністю. Адже кандидат у розповсюдженні листівок саме в аптеці не винна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
inform Показати IP 23 Жовтня 2010 09:44
Цікаво а хто розміщував агіт-листівки цієї пані (та інших панів) в комунальному транспорті? Чи є укладені договори між комунальним підприємством електротранспорту та кандидатами? Панове кандидати вчіть закони... Громадські організації та ЗМІ, моніторте та критекуйте всіх а не тільки "замовлених"...
Знаючий Показати IP 23 Жовтня 2010 13:37
Думаю, договір усний :) з керівником ЛПЕ. Бо листівки в них обох зроблені за одним зразком. Така агітація - типове використання службового становища
Оглядач Показати IP 23 Жовтня 2010 17:10
За неперевіреною інформацією, керівник ЛПЕ, Пуц Володимир Васильович, кандидат у депутати міськради (округ №5) та Пількевич Людмила Василівна, заст. головн. лікаря поліклініки №1, також кандидат у депутати (округ №9), пов"язані між собою родинними зв"язками першого ступеня спорідненості...
Виборець Показати IP 24 Жовтня 2010 18:47
Те що Пількевич розповсюджувала агітки без вихідних даних - це 100%. Такі агітки були рознесені на 9 окрузі. Можна ще не одну такузнайти там в поштових скриньках. Більше того,вона примушує дільничних лікарів розносити її матеріали,а це вже пряме зловживання службовим становищем. А виборча комісія, як завжди, скарги вважає безпідставними. Пролетить вона разом з кандидатом в мери Бондарем.
Linok Показати IP 24 Жовтня 2010 19:03
Пількевич, крім вище вказаного, ще й застосовує адмінресурс - примушує підлеглих працівників в добровільно-примусовому порядку, коли вони ідуть на виклик до хворих людей, агітувати і розносити листівки свої!!!
виборець Показати IP 24 Жовтня 2010 19:13
Нам такі листівки додому принесли розповсюджувачі Пількевич. Вона вже забувається додруковувати обов'язкові дані. Вже все ними заліпила. Скоро дійде до смітників. А мені прикро, що такі люди як Пількевич ідуть в депутати!!!!
ВВ Показати IP 25 Жовтня 2010 08:53
ПІЛЬКЕВИЧ достойний кандидат і фаховий лікар. ТОму треба нам у міській раді фахівці погалузево, а не біснесмени "скоробагатьки". Я за ПІЛЬКЕВИЧ
виборець Показати IP 25 Жовтня 2010 11:18
ВВ - то хай і лікує далі.
не лікар Показати IP 25 Жовтня 2010 12:11
головні лікарі та їх заступники це не спеціалісти лікувальної справи а ті що сидять на шиї рядових лікарів.Але у у нас це просто світового рівня фахівці.без таких спеців весь світ обходиться -а у нас мусить же десь пристосуватися на хлібне місце.Хоча може я і не правий.Не знаю.це не про конкретну людину.Це про посаду.
ВВ Показати IP 25 Жовтня 2010 12:23
Пількевич є і буде корисною місту. Вона запровадиоа сімейну медицину, яка має майбутнє. Вона добрий організатор і людина слова.
проти всіх Показати IP 25 Жовтня 2010 17:52
одна лікарів пресує, інший ешелон мазуту вкрав з Луцьктепла. Ото кандидати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus