USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі хочуть побудувати футбольний стадіон

18 Квітня 2011 12:15
У Ковелі на базі спортивного комплексу міського центру «Спорт для всіх» можуть звести футбольне поле із синтетичним покриттям.
Про це розповів депутат Волинської обласної ради Василь Байцим, – інформує ЗІК.
Головний тренер футбольного клубу «Ковель» Роман Лис займається з дітьми і в секціях у міському спортивному центрі «Спорт для всіх».
За його словами, нинішнє футбольне поле центру діти і тренери облаштували власними силами – вивозили землю тачками, рівняли ґрунт, висівали траву. Фактично, облаштували стадіон на піску та цементі.
«Дуже серйозно ми займаємося футболом. Цим видом спорту у центрі займаються приблизно двісті дітей. Ковельська «доросла» команда, повністю сформована з наших вихованців, третій рік поспіль стає чемпіоном Волині. А дитяча команда двічі поспіль стала чемпіоном області», – розповів Роман Лис.
«Ковель уже до того доріс, щоб створити тут професійний клуб, хоча б рівня другої ліги. Адже вихованців дуже багато», - додав він.
На думку депутата Волинської облради Василя Байцима, у Ковелі цілком реально облаштувати і футбольне поле із синтетичним покриттям за рахунок позабюджетних коштів – у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».
Над проектом для зведення такого стадіону у селі неподалік Луцька,, каже Байцим він працював, однак роботу довелося відкласти. Наразі ж проект практично готовий, тож, на думку депутата, його можна спробувати втілити у Ковелі на базі міського центру «Спорт для всіх».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
фанат Показати IP 18 Квітня 2011 13:01
давно пора.дайош в другу лігу,а там і в першу вийдуть
Ковельчанин Показати IP 18 Квітня 2011 13:42
Якщо за це діло взявся Байцим то можна запити холодною водою стадіон
Спортсмен Показати IP 18 Квітня 2011 18:50
Вше ж такі є люди, які думають за футбол в нашій державі. Байцим - молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus