USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть збудувати аквапарк та безплатний пляж

21 Травня 2013 15:44
Про облаштування рекреаційної зони на березі водосховища загальною площею 12 гектарів, поряд з автотрасою Київ-Варшава, знову заговорили у Ковельській мерії.

У новому інвестиційному проекті пропонується на земельній ділянці в 4 гектари звести туристично-розважальний комплекс, а на решті території – облаштувати парк та пляж, - пише ПроКовель.

Планують, що пляж буде безплатним. Звісно, витрати на будівництво відпочинкового комплексу цілком ляже на плечі приватного інвестора.

До речі, вперше ідея побудувати на березі водосховища фінансово затратний розважальний комплекс із аквапарком виникла ще за каденції міського голови Сергія Кошарука у 2008 році. За його словами, йому тоді навіть вдалося знайти потенційних інвесторів, які погодилися взятися за цю справу. Однак реалізація нового інвестиційного проекту не просунулася.

Сьогодні ж знову пропонується підприємцям взятися за облагородження території вздовж водосховища річки Турія, але після того, як депутати міської ради погодять цей інвестиційний проект.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нектар Показати IP 21 Травня 2013 15:47
Можливо хоть щось добре зроблять
Natka Показати IP 21 Травня 2013 16:12
Люди! коли нарешті хтось додумається зробити в Луцьку на заплаві пляж. Хай він буде платний - люди готові платити ,тільки взятись почистити, облагородити. Такі ресурси пропадають!!! Невже ніхто з наших славетних бізнесменів, які перед виборами обіцяли покращити місто , не можуть взятись за цю справу?!!!
Отак до Natka Показати IP 21 Травня 2013 17:09
А нащо,Якщо за 200грн. можна продатися в нас? В нас таке полюбляють полішуки робити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus