USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі подорожчав хліб. ВІДЕО

1 Серпня 2011 14:44
У Ковелі на 25 копійок зросла ціна на соціальні сорти хліба.
Тепер хлібина «Ковельського» покупцю обійдеться у три гривні. Про це розповідає ПроКовель.
Стільки ж доведеться викласти і за хліб «Дарницький», «Плетінку з маком», а калач «Миколаївський» коштуватиме вже чотири гривні.
Директор ВАТ «Ковельський хлібокомбінат» Василь Римарчук каже, що підняття ціни на хліб було неминуче, інакше б його підприємство збанкрутувало, оскільки вже кілька місяців працює собі у збиток. Його рентабельність до подорожчання становила мінус 7,5 відсотка.
У той час, як фактично щодня дорожчають основні наповнювачі та компоненти, без яких неможливе виробництво хлібобулочних виробів, стабілізувати ціну на хліб неможливо.
Таке пояснення почули від директора підприємства депутати міської ради.
А ще Василь Римарчук констатував, що у Ковелі найнижча в області ціна на хліб і такою вона утримуватиметься й надалі. За чотири дні, що існують нові розцінки на хлібобулочні вироби, на підприємство жодних скарг від покупців не надходило, запевнив керівник хлібопекарського підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міля Показати IP 1 Серпня 2011 17:59
Олігарх місцевого разливу-Іван Смітюх здирає з земляків останню копійку.
гість Показати IP 2 Серпня 2011 02:59
молодці пачка цигарок від 4 гривень до 25 гривень а булка хліба 3 .75 гр е правда на світі я не заперечую що підняли і ніхто не ского не здирае шановна міля якви пишите .
Хвєдя Показати IP 2 Серпня 2011 08:23
Іван-бєзпрєдєльщик, коритний політик. недаром же оранжевий прапор від сільмашу до мерії ніс. А тепер взагалі поза законом.
Хатуль Мадан Показати IP 2 Серпня 2011 09:48
Пакращення житття. Гура! Віктар Фьодарич. спасібі тєбє!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus