USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі просять більше грошей на ремонт доріг

28 Липня 2011 17:32
На реконструкцію і капітальний ремонт доріг у Ковелі в нинішньому році в місцевому та обласному бюджетах передбачено 6 мільйонів гривень.

На ці гроші вже виконані роботи на 20-ти вулицях – Богуна, Д. Нечая, Будищанській, Загородній, Геологів, Відродження, Черняховського, Великій Гончарній, Брестській, Гвардійській, Березовського, Дунаєвського, Перемоги, Ватутіна, Сагайдачного, Достоєвського, Симоненка, Ольжича, Луцькій, Театральній, - повідомили 28 липня у виконавчому комітеті Ковельської міської ради.

Міський голова Олег Кіндер подав пропозиції у Волинську ОДА щодо реконструкції та капітального ремонту до кінця 2011 року ще 27 вулиць – на загальну суму 8,5 мільйона гривень.

У ці дні ведеться ремонт дорожнього покриття вулиць Старицьких та Грушевського (від вул. Мечнікова до Луцької).

ВАТ «Ковельське ШБУ-63» приступило до робіт з влаштування «кишені» для стоянки автомобілів біля ДЮСШ (бульвар Л. Українки) та площадки для висадки пасажирів маршрутних таксі біля СШ №1 (навпроти магазину «День–Ніч»), а ПП «Приватбуд» каналізаційної мережі по вул. Князя Романа.

ККП «Добробут» прокладено мережі зливової каналізації по вул. Репіна та водовідведення біля будинку №15 по вул. Сагайдачного.

Також «Добробуд» придбав світильники для проведення реконструкції освітлення на вулицях Руданського, Грінченка, Коновальця, Пирогова, Партизанській, Роксолани, Зерова, Мазепи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучаночка Показати IP 29 Липня 2011 09:44
Щоб ще розікрасти:),мало набрали) просто)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus