USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Ковелі заборонили торгувати спиртним вночі

14 Січня 2011 15:13
У Ковелі заборонили з 22:00 до 8:00 роздрібну торгівлю алкогольними напоями.

Заборона, закріплена відповідним рішенням виконкому міськради, стосується алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (окрім безалкогольного), - пише 14 січня ВІП.

За словами ковельського мера Олега Кіндера, насамперед це нововведення торкнеться нових суб’єктів господарювання.

А заклади, які вже мають ліцензії на продаж спиртного, зможуть продавати алкоголь і далі – але лише до закінчення терміну дії ліцензії.

«В нас ліцензія видається на півроку. Ну, почекали, або почекаємо, закінчиться ліцензія, і коли береться нова ліцензія – тоді вступає в силу це рішення», – пояснив при цьому Кіндер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 14 Січня 2011 15:23
Очередной дебилизм, примеров тому полно. Такие запреты только стимулируют подпольную продажу алкоголя, что на руку ментам, которые будут с ней "бороться". Как менты борются, мы все знаем, на примерах борьбы с наркотиками.
Ковельчанин Показати IP 14 Січня 2011 15:51
VSC якби ти жив в будинку в якому є магазин де цілодобово продають алкоголь ти б іншу пісню заспівав.
ГОСМЕ Показати IP 15 Січня 2011 00:24
Алкоголь можна продавти куруглодубово, як що реалізовувати його через скобяні магазини ,як технічний, а не продуктовий товар. Зараз людей наказують не за те, що він випив алковиріб, а за те, що він пішов у магазин і купив їжу. А горілка зараз виступае як їжа. І людей, які покушав алковиріб, наказують не за прушення правил, наприклад дорожнього руху, а за те, що ця людина покушала. Тоб-то наказують за те, що людина хоче їсти. У Ковелі правельно розуміють, що піісля 22 годин кушати неможна. І це дуже правельно. Людей хочуть оздоровити.
некто Показати IP 15 Січня 2011 12:06
Мысль не новая,но ограничения малоэффективны.Лучше продавать по ночному тарифу,начиная с двухсот гривень за единицу.А спирт разбодяженный и так реками льётся,мусорам работы хватит.
Маруня Показати IP 15 Січня 2011 13:16
Маладци!Мєнтам роботи менше буде!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus