USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьк звозять своє сміття селяни і «мажори»?

13 Вересня 2011 11:52
Сміттєві контейнери в Луцьку збирають непотріб від людей, котрі мешкають за межами міста – у мерії такою ситуацією вкрай стривожені.

Про це розповів перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час оперативної наради у вівторок, 13 вересня.

Він запевнив: з навколишніх населених пунктів до Луцька нахабно звозять побутові відходи.

«Ви подивіться, що робиться. Сьогодні в місто Луцьк вивозять практично з усієї округи сміття за рахунок коштів, які виділяються з бюджету міста на обслуговування жителів тільки міста», – заявив він.

«Всі, кому не лінь, везуть в місто сміття. Викидають, де тільки можна викидати», – додав заступник мера.

Як приклад Кравчук назвав дві вулиці – Львівську і Рівненську. Біля окремих будинків на цих вулицях, зазначив він, з вивезенням сміття критична ситуація.

«Викидають з таких машин, які вартують більше, ніж бюджет Кузьмича (Валерій Кузьмич – директор комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», яке займається вивезенням сміття, «ВН») на цілий рік», – висловився Кравчук.

«Поки ми не сфотографуємо і не покажемо лучанам, хто вивозить, доти ця проблема буде», – сказав посадовець.

«Влада, яка б вона не була, ніколи сама не наведе порядок в місті», – додав він.

Крім того, нарікав віце-мер і на смітники під мостом на проспекті Перемоги біля залізничного вокзалу.

«Там треба щось робити, бо це неможливо… Звозять, хто що хоче. Там треба зробити нормальну площадку. В такому стані воно не може бути», – зазначив він.

Нагадаємо, у Луцьку проблеми з вивезенням сміття є, зокрема, на вулиці Новочерчицькій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Вася Показати IP 13 Вересня 2011 12:12
Про Львівську - проживаю в приватному секторі - справно плачу за вивіз сміття - але виношу сміття в смітники на Львівській тому що, щоб викинути сміття в машину яка їздить протягом дня треба брати відгул на роботі. Це так має бути? За кордоном поставив сміття біля забору і його машина забрала - а тут так не виходить - потрібна особиста присутність )) Бо невеликий пластиковий пакет нема кому в машину закинути. Того і вивозять з приватного сектору на Львівську. Наведіть лад і не плачте - ніхто там з сіл сміття не возить Цирк.
Віктор до Вася Показати IP 13 Вересня 2011 14:25
З сіл сміття таки звозять - факт. Сам привозив, поки в нас в селі (Гірка Полонка) не організували вивезення сміття. А раніше - куди було дівати? В ліс, в поле, над дорогою, як багато хто робив - совість не дозволяла викидати.
дід Панас Показати IP 13 Вересня 2011 12:35
нехай пофотографує Кравчук біля контейнерів-то перестануть викидати в контейнери а кидатимуть обабіч дороги- ото полегшить ситуацію. А на львівську зайти гидко-невже не можна зробити площадку щоб не було смороду на всю округу.
Ха! Показати IP 13 Вересня 2011 12:45
Добре, що хоч звозять, щоб викинути. А скільки його викидають на природі, обабіч доріг, в лісових зонах і т.д.
ostap Показати IP 13 Вересня 2011 14:13
Бачки стоять для того щоб громадяни викидали в них сміття. Нісенітниця є то, що вважає мерія. Логічним, з їх боку виходить, що іногородні громадяни, іноземці, туристи та інші гості міста повинні були б забирати свої відходи з собою і везти додому???... Щодо навколишніх сіл, то всі хто їде в Луцьк, переважно - на роботу чи на закупи в магазини і на ринок. Іншими словами, з їх зарплати та від обороту їхніх коштів місто має доходи(ринковий, готельний збір, інші) , чи не так? І якщо то так, то напевно ж не слід так реагувати на пакетик сміття, що його викине житель пригорода...
911 до ostap Показати IP 13 Вересня 2011 15:40
Остапе,схаменись! пакетик сміття ! Щодня ,чекаючи маршрутку,спостерігаю,як на Дубнівській звозять ТІ ПАКЕТИКИ..Очевидно,що це жителі сусідніх Підгаєць.А у своєму селі по 2 грн в місяць за вивіз сміття платити не хочуть.Справді ,навіщо платити???якщо можна безкоштовно в Луцьк відвезти?А нам,лучанам,куди те сміття викидати,якщо контейнери переповнені (бож не розраховані на всі пристоличні села)?
Колян Показати IP 13 Вересня 2011 14:40
Валерій Кузьмич, нех*р бобіки свої заправляти за рахунок платників комунальних послуг, тоді і гроші з"являться на нову техніку, нових людей, які і будуть що виконувати свою роботу, а не як ты козліна демагогію розводити! сказав просто, шо тобі грошей нехватає, давайте тарифи піднімем, а то вигадують тут х*рню всяку
Людина Показати IP 13 Вересня 2011 14:51
Хочу сказати про смітники біля 22 школи на Писаревського. Сюди звозять сміття з усіх Липин та Теремно.Так там діти не можуть перейти дорогу, адже авто, які викидають сміття,паркуються прямо на проїжджій частині. А в цей же час, по дорозі,(щойно відремонтованій), машини не їздять, а літають.Схаменуться владці, напевно,вже коли станеться біда. Та й сморід, собаки, бомжі біля баків, напевно, не повинні бути біля самісінької школи.Двірники не встигають прибирати за "панами", які мало не на ходу викидають сміття з шикарних авто.Просто жах!
Українець Показати IP 13 Вересня 2011 15:31
А яким боком в заголовку статті слово "мажори" до самої статті?
лучанин Показати IP 13 Вересня 2011 15:36
Я проживаю в приватному секторі - справно плачу за вивіз сміття за кожного члена сімї - але маю голвний біль куди подіти сміття тому що, щоб викинути сміття в машину яка їздить протягом дня треба брати відгул на роботі або відпустку. Ну то яке рішення проблеми фотограф Кравчук?
Мажор Показати IP 13 Вересня 2011 15:58
Ну от їжджу я допустимо на Prado, живу в Ліпінах, маю ще 2 квартири в Луцьку, в одній з яких прописаний і плачу за вивіз сміття. Крім того все сміття, що привожу викидати по-людськи в бак, а не розкидую по усіх усюдах - від тих продуктів, які купив в місті. То пане Кравчук, скажіть, з позиції якого нормативного акта чи закону до мене будуть якісь питання??!! Демагогію тут розвели. Краще б поставили нові контейнери, от як на Стрілецькій зробили, на цих "проблемних вулицях". А то гниють у Кузьміча під вікном.
Вася Показати IP 13 Вересня 2011 16:50
Кравчук явно палицю перегинає. Сміття треба вивозити комунальникам. А щодо сільських рад - то запитання до них. Під'їхала машина викидає сміття - муніципальна міліція нехай спокійно з'ясує чому людина викидає і чи має право. А то роки два тому розкажу історію, що не стосується особисто команди Романюка - Кравчука, але комунальники мабуть ті самі лишилися. Ото зранку викидаю сміття на Львівський по дорозі на роботу, вийшов з машини, аж підскакує якийсь олігофрен і з матами до мене чого мовляв викидаю, я йому документи показую, мовляв, лучанин і плачу за вивіз сміття справно, але сміттєву машину чекати у приватному секторі два робочі дні на тиждень не маю змоги. Тому й викидаю, але цей суб'єкт як кинеться до мене з брудною лайкою, я аж злякався, і вдарив його по пиці, той впав, мені стало незручно..., руку забив... Якщо Кравчук понаставляє отаких працівників коло кожного контейнера, возитиму з собою біту, бо руки збивати не хочу. Конструктив у іншому, треба спланувати роботу у приватному секторі і поставити додаткові контейнери. І напруженість буде знято. А того дурника, мені досі шкода, щелепу я йому точно вибив, і зараз шкодую про це.
Зек Показати IP 13 Вересня 2011 17:12
Мажор правий. У нас завжди гланди рвуться через сраку.
VSC Показати IP 13 Вересня 2011 17:43
Кравчук лишний раз доказал свою дебильность.
! Показати IP 14 Вересня 2011 09:04
Дайош фото мажорів в студію! ПлачУ, викидаю, плАчу... Шановні мажори - сільські мешканці! Ваша влада - сільський голова в якого ви прикупили діляночку під будинок. До нього претензії, що не обслуговують вас або обслуговують не так як слід. Мешканці приватних будинків, укладаючи договори на вивезення сміття, можливо ви б відстоювали свої права самі? Союзу давно нема, і до комунізму ми вже не йдемо..
Член Показати IP 14 Вересня 2011 09:38
Кравчук - говорун, і його пустослівя усі важко переносять. Особливо на вівторкових оперативних нарадах. Годинами товче воду в ступі.
Віталій Показати IP 14 Вересня 2011 13:01
Проблема зі сміттям і справді Є. Але питання, куди викидати сміття жителям Теремнівської, яка належить до міста? Адже там немає контейнерів для збору сміття, а найближчий на Писаревського, або на Рівненській.
Rom Показати IP 14 Вересня 2011 16:46
Святославе Кравчук.... скажіть дякую населенню що сміття до смітників привозять! Скажіть дякую за те що невикидають на узбіччі! А те що везуть сміття в місто - ви і винні - налагодьте НОРМАЛЬНИЙ вивіз сміття в районах - і не буде клопоту. Щойно ви самі вступили в свій продукт житедіяльності і лишаєте неправильну "траєкторію" руху для влади.
Я Показати IP 23 Вересня 2011 22:02
Селюків в стойло!!! Вони привикли в лайні жити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus