USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій міліції – молоде поповнення. ФОТО

16 Жовтня 2010 14:38
Колектив луцької міліції поповнився 15 молодими працівниками.
Молоді спеціалісти після закінчення університету приступили до виконання своїх службових обов’язків, працюючи у різних підрозділах міськвідділу УМВС України в області, повідомляє сайт волинських правоохоронців.
На посвяті новоспечених працівників також були присутні і старожили, ветерани ОВС, які дали напутнє слово юним міліціонерам.
Начальник міськвідділу полковник міліції Роман Крохмаль каже, що задоволений своїми новими працівниками. Він разом із керівництвом УМВС сподівається, що молоді офіцери достойно відстоюватимуть свою честь та сумлінно працюватимуть на благо держави.
До привітань приєднався і голова Волинської профспілкової обласної організації атестованих працівників ОВС Володимир Буравський, який побажав міліціонерам наснаги, успіхів та щасливого шляху у нелегкій роботі правоохорнця.
Діана Бердко до Луцького МВ УМВС України Волинській області зарахована з 20 червня 2010 року. Після закінчення школи вступила до Київського університету внутрішніх справ на факультет карного розшуку. За словами дівчини, у своєму виборі професії не помилилася. Щоправда, зізнається, що працювати важко, проте цікаво..
Урочиста посвята молодих працівників уже стала традицією. Щороку присягу на вірність і служіння українському народові складають юні спеціалісти, які закінчили вищі навчальні заклади.
Закінчились заходи молебнем. Настоятель храму Георгія Побідоносця отець Олександр свяченою водою і побажаннями завжди залишатися здоровими та неушкодженими у своїй нелегкій роботі благословив лейтенантів на подальшу працю.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 16 Жовтня 2010 16:37
НОВІ МАСАЖИСТИ ПЕЧІНОК ТА НИРОК... НА 1200 ГРН У МІСЯЦЬ..
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2010 16:44
Попрацюють років два, і гріхи тих, хто з них залишиться, вже ніколи не відмолить ніякий Отець Олександр. Шкода, що українська міліція на такому рівні: я завжди, побачивши міліціонера в темну пору доби, переходжу на протилежну сторону вулиці. Інстинкт самозбереження, хоч ніколи ні в чому не був винен. А може тому, що бачив звірства міліції?
Галина Показати IP 16 Жовтня 2010 20:24
Під керівництвом Крохмана - луцька міліція з правоохоронного перетворилась на правопорушний орган
Я Показати IP 16 Жовтня 2010 21:37
Боже, атака клонів... тьфу, пагонів!
НІНА Показати IP 17 Жовтня 2010 13:20
при керівництві КРОХМАЛЯ дільничі МІНТИ постійно зловживають своїми посадовими повноваженнями а прокуратура покривае ці факти.Працюють на дядю.
ніна Показати IP 17 Жовтня 2010 13:27
якщо у вас зарееструешся то завтра ті які дискридитують правоохоронні органи надягнуть на мене кайданки БЕЗ СУДА И СЛЕДСТВИЯ адже МІЛІЦІЯ З НАРОДОМ.
Пилип Показати IP 17 Жовтня 2010 14:15
Ніні. Ніна, признайся - ти ходила в школу? В чотирьох рядках ти допустила 21 помилку. Трудно зрозуміти твоє "письмо" і неприємно читати. Створюється враження, що ти відсиділа років, так, 5? Вивчи мову і будеш хорошою дівчинкою, і хлопці тебе любитимуть, і менти чіпати не будуть. Усі біди - від дрімучої безграмотності.
Dеd Показати IP 18 Жовтня 2010 09:38
Будим надеятся на лучшее... но чесных ментов нету ( 2Нина: параноя ))
Денис Показати IP 18 Жовтня 2010 10:57
Слово "милиция" вызывает патологическое отторжение, как муха в супе. Менты долго работали над тем, чтобы заслужить такой "авторитет".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus