USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій школі капітально реконструюють спортзал.ФОТО

19 Вересня 2013 10:40
Під час наступної сесії Луцької міської ради, за рахунок перерозподілу коштів, планують дати кошти на капітальний ремонт спортзалу та системи опалення НВК № 9.

Про це заявив міський голова Микола Романюк під час відвідування навчально-виховного комплексу № 9, повідомили у прес-службі Луцькради.

Як сказав директор комунального підприємства «Луцький навчально-виховний комплекс № 9» Віктор Недужко, проблема підтоплення школи не нова, протягом останніх десяти років тут постійно з підвалу відкачують воду. У травні цього року, після тривалих дощів, підвали школи вкотре наповнилися водою, а після стихії, яка відбулася у кінці липня, ситуація ще більше загострилася.

До слова, вода підмила фундамент спортивного залу, затопила тепловий центр, який знаходиться під ним. Зі слів Недужка, уже готова проектна документація на виконання капітального ремонту.

Також на реконструкцію опалювальної системи з міського бюджету виділили понад 100 тисяч гривень. Паралельно відбувається реконструкція спортивного залу, на який передбачено міським бюджетом близько мільйона гривень.

Крім того, планується другий етап ремонтних робіт, які унеможливлять підтоплення школи у майбутньому.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан розповів, що доведеться виконати великий обсяг робіт, зокрема, й повністю замінити підлогу та освітлення спортивного залу. Усі роботи виконуються згідно з сучасними технологіями, підлога буде на спеціальних сваях на бетонній основі, а зверху - покрита деревом.

Паралельно тривають підготовчі роботи для встановлення теплового центру, який запрацює до початку опалювального сезону.

Віктор Недужко розповів, що у навчально-виховному комплексі № 9 заняття фізкультурою відбуваються згідно навчальних планів, у школі працюють гімнастичний та атлетичний зали, зал для реабілітації, де діти мають можливість займатися.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus