USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому бюджеті закінчилися гроші

9 Березня 2010 10:43
 
У казні міської ради вичерпалися гроші, за котрі мерія існувала 2 місяці й опікувалася обласним центром.
Перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська розповіла, що наразі закінчила кошти, їх розмір становив одну п’ятнадцяту від минулорічної суми бюджету міста. Тому Соколовська сьогодні поспілкується із головними розпорядниками міських коштів, аби знайти вихід із ситуації, адже ані державний бюджет, ані міський ще досі не прийняті. Є кошти лише на заробітну платню й енергоносії. А ось на речі, потрібні для господарської діяльності, грошей бракує.
Найбільш сутужно буде департаменту соціальної політики, адже там, на думку Лариси Соколовської, необхідно чимало паперу і ксерокопій для написання заяв лучанами. «Залишається сподіватися, що бюджет таки приймуть», - сказала перший заступник луцького мера.
Вона додала, що у місті незабаром розпочнуться тендери для проведення капітальних робіт, приміром, ремонту доріг, санітарного прибирання міста. Покінчити із тендерами планують за місяць. Сподіваються, що тоді і кошти з\'являться.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 10 Березня 2010 11:49
у вот, уже и украсть нечего. Пусть из дому принесут, предварительно наворованное.
Evil Показати IP 10 Березня 2010 13:55
Покажіть мені того, к уого вони не закінчилися :) Вічна майже шекспірівська трегедія: "Дєнєг нєт і дєнєг нєт совсєм"
Provokator Показати IP 10 Березня 2010 17:58
Нічого собі! Аж до березня протрималися!!! Але поки є гроші на зарплату, то вони не сильно й переймаються. Вимагатимуть від бабульок, які прийшли за довідкою принести по пів пачки паперу. По-моєму, там і так неохоче ксерокопії робили. Ото якби на зарплату не вистачало, ох, що б почалося! А слабо працівникам на папір гроші з власної кишені виділити? Держава ж віддасть :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus