USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська ОДА забажала 50 тисяч за оренду замку під благодійний фестиваль

22 Червня 2017 12:37
За оренду замку Любарта для проведення фестивалю «Ніч у Луцькому замку», який цьогоріч є благодійним, Волинська ОДА виставила організаторам дійства рахунок в 50 тисяч гривень. Попри те, що останні роки за проведення фестивалю оренди не вимагали.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо проведення фестивалю.

Як зауважив виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, принциповою умовою проведення фестивалю стало те, що на його організацію жодної копійки з бюджету міста не виділятимуть, а генеральним спонсором дійства став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який виділив півтора мільйона гривень. Виручені кошти організатори спрямують на допомогу дитячій поліклініці міста Луцька.

Разом з тим, Волинська ОДА за проведення фестивалю в замку забажала 50 тисяч гривень.

«Мені не зрозуміла така «співпраця», але ОДА 50 тисяч гривень захотіла за оренду. Це перший раз таке. Ми, звичайно, заплатимо ці кошти. Аби вони пішли на користь», - зазначив Ігор Поліщук та додав, що на фестиваль передбачили безкоштовні квитки для учасників АТО та членів сімей загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 22 Червня 2017 14:24
А яке відношення має Гунчика контора до міської власності, якою розпоряджатися депутати міської Ради? Грошей всі хочуть, але ЩО ОДА в Замок Любарта вклала?
Віка Показати IP 22 Червня 2017 14:58
Цей "старий мачо " багато хоче! Це морально низько людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus