USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому парку розширюють дитяче містечко

21 Липня 2010 09:46
В центральному парку культури та відпочинку активно розширюється і реконструюється дитяче містечко, там 27 липня планують офіційно відкрити дитяче кафе.

Про це стало відомо 20 липня під час виїзного прес-клубу керівництва мерії.

Розширенням та облаштуванням навколишньої території міська влада дозволила зайнятись ТзОВ «Мадагаскар». Договір з фірмою підписали на 10 років.

Директорка закладу Алла Рожанська розповіла, що, за її задумом, на території дитячого містечка постане цілий розважальний комплекс, основу якого складатиме торгова площа, дитяче кафе та ігровий майданчик для малят.

Нині в дитячому містечку вже встигли старі каруселі замінили на нові, а також встановити додаткові.

«Тут буде тільки безалкогольна продукція, морозиво, тістечка, солодощі, піцца. Ми маємо на меті розвинути інфраструктуру в парку, щоб діткам було де відпочивати. Бо для дорослих зараз є багато
закладів, а для дітей таких закладів майже немає. На вихідних ми будемо проводити різноманітні дитячі заходи – дитяче караоке, виступи клоунів. Строго слідкуватимемо й за тим, щоб сюди не приносили спритні напої», – переконує бізнесвумен.

Директорка закладу каже, що фірма вклала у майданчик і кафе понад 600 тисяч гривень. Але вона впевнена, що гроші окупляться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Скептик Показати IP 21 Липня 2010 10:04
Цікаво а дитяче містечко безкоштовним буде? Чи тільки після пред"явлення чека з Мадагаскара?
Добре Показати IP 21 Липня 2010 10:22
Влада і громада мають контролювати щоб дитяче кафе було дійсно дитячим. Мадагаскар на 33 кв. теж дитяче кафе, але з горілкою та пивом.
несторнонній Показати IP 21 Липня 2010 10:30
Є інформація, що до цього проекту причетний депутат Козюра! Ось чому він так активно бореться малими підприємцями-торговцями у парку. "Два зайці" вбити: і конкурентів знищити, та й піар на цьому зробити. Те що бізнес проект буде успішним сумніватися не варто, і дрібні торговці цьому б не завадили. Але в нашому маленькому "селі" Луцьку все всі рано чи пізно будуть знати, і політичні перспективи молодого політика за такі "рейдерські" дії під великим сумнівом..
VSC до несторнонній Показати IP 21 Липня 2010 15:47
"Дрібним торговцям" не мешало бы поднять культуру обслуживания. Тогда у Козюры не будет аргументов.
крапка Показати IP 21 Липня 2010 19:52
взагалі то незнаю щодо козюри но це далеко не бізнесвумен ця жіночка а підставна)))) Справжнім власником є МАКЄЄВ МАКСИМ......а цього достатньо щоб знати хто за ким і за чим стоїть.....КРАПКА
яблучко Показати IP 21 Липня 2010 22:35
Чому це вона підставна? ВОна офіційний директор Мадагаскару. А він власник. А то шо вони шось роблять в парку, то я поки бачу тільки плюси для міста і самого парку,хоч щось звявиться пристойне. А на алкогольних напоях найбільша накрутка. Не морозивом же їм відбивати всложене. Хоча методи їхні не виправдовую.Особисто спілкувалась з обома. Він рідке чмо, вона послушне чмо. Хоча зразу так і не скажеш...
Оксанка Лучанка Показати IP 22 Липня 2010 10:28
якщо там будуть такі ціни, як в кафе на 33-му, то гроші відіб"ються швидко..... бідні батьки.....
Амінка Показати IP 22 Липня 2010 15:20
до "яблучко" звідки такі глибокі знання про "чмо" і рідке і послушне т.д. і т.п.????
nska Показати IP 22 Липня 2010 15:34
интересно, откуда у народа столько зла и негатива? басссейна не хотят,,,кто то в центральном парке уровень культуры подымает- таже картина!! вообще бред полный... нет чтобы уважать генераторов этих идей, так наоборот все, пипец. мало того что сами ничего не могут, так и другим не дают.. надеюсь завтрашняя молодежь будет более трезво мыслящяя
несторонній Показати IP 22 Липня 2010 21:42
до nska. Так навпаки, дитячий майданчик в парку дуже гарна ідея, майданчик набув привабливого вигляду, я місто грошей не потратило, і ще робочі місця створять і гроші зароблять! А про басейн, так взагалі мови немає.. Нехай будують, але людей які там працювали багато років ці інвестори просто цькують і знищують!
Амінка Показати IP 23 Липня 2010 14:08
впевнена, що "знищувати і цькувати" ніхто нікого не збирається, проте є стільки суб'єктивних моментів, після яких не так і просто працювати з тими "людьми".......
несторонній Показати IP 23 Липня 2010 16:44
"..знищувати і цькувати" ніхто нікого не збирається"!? Так їх вже фактично вижили з парку (дрібних торговців), не без сприяння певних депутатів, можливо, ви просто не в курсі подій!? А які "суб"єктивні моменти" маються на увазі? Є об"єктивний момент, є багаті і впливові (ті які займаються Мадагаскаром) і ті для яких торгувати в парку чи не єдина можливість вижити, якої їх позбавляють..
несторонній Показати IP 23 Липня 2010 16:46
"..знищувати і цькувати" ніхто нікого не збирається"!? Так їх вже фактично вижили з парку (дрібних торговців), не без сприяння певних депутатів, можливо, ви просто не в курсі подій!? А які "суб"єктивні моменти" маються на увазі? Є об"єктивний момент, є багаті і впливові (ті які займаються Мадагаскаром) і ті для яких торгувати в парку чи не єдина можливість вижити, якої їх позбавляють..
Критик до несторонній Показати IP 27 Листопада 2012 23:49
Що ви розказуєте, яка єдина можливість.Да там шашлик по 200 грн.(шампур) та й інші ціни не радують. Таке враження що йдеш в парк не відпочити, а щоб з тебе здерли останні штани. Атракціони доходяги...Так неможна, давно пора в парку щось робити.І робити справді нормально, а не куча тих палаток як мусору ще й з цінами як в ресторані.
Амінка Показати IP 23 Липня 2010 17:37
у кожного своя правда...отакої.
Сема Показати IP 9 Серпня 2010 15:09
звідки ета "бізнесвумен"?
Сима Показати IP 18 Серпня 2010 16:21
телефончик подсказать,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus