USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому парку відкрили містечко «Диво». ФОТО

28 Липня 2010 09:25
У центральному міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 27 липня урочисто відкрито дитяче містечко «Диво».
Про це інформує ІАЦ «Луцьк».
Після реконструкції дитячого містечка, де донедавна дітей радувало лише кілька гірок і пісочниць, нині можна не лише погратися та погойдатися на новеньких каруселях. Тут батькам із дітьми пропонують поласувати солодощами, поспівати у карооке та взяти участь у різноманітних дитячих забавах.
Містечко оновлене за кошти спонсорів. Під час відкриття луцький мер привітав городян із сучасним дитячим комплексом просто неба. Він подякував власникам луцької фірми «Мадагаскар», за чиї кошти реконструювали та облаштували містечко.
«Це добрий приклад для інших підприємців – вкладати кошти в такі благодійні акції. Я хотів би, щоб подібні дитячі майданчики з»явилися у кожному дворі нашого міста», - зауважив міський голова Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сашка Показати IP 28 Липня 2010 10:31
"Я хотів би, щоб подібні дитячі майданчики з»явилися у кожному дворі нашого міста" - а цікаво "Мадагаскар" хоч в одному з дворів зробив майданчик, щоб не під "дитяче" кафе, а просто, зі справжньою благодійністю?
OrestN до Сашка Показати IP 29 Липня 2010 13:29
як тільки розтринькали бюджетні кошти- зразу ж появилися отакі магадаскари-благодійники! не треба відмивати гроші і благодійнічати через магадаскари. брехуни несусвітні
KLM Показати IP 28 Липня 2010 15:58
народ ти шо вже зовсім сліпий?? сам факт подібного вже заслуговує подяки, інші бари відкривають і нікого не колише благодійність, по швидше б бабки відмити!
Муня Показати IP 28 Липня 2010 16:47
KLM ти що нічого не розумієш: якщо Шиба відкривав дитячий майданчик ДИВО,обов'язково відкриє біля нього палаточку ПИВО
OrestN до Муня Показати IP 29 Липня 2010 13:31
ніякої благодійності в цьому немає. це хитрі схеми оболваніванія лохов!
democrat Показати IP 29 Липня 2010 14:39
... з тою благодійністю! якби все залишилося таким зас...аним, невже це було б краще? нехай будують! так хоть якісь зрушення, за чийсь кошт. бо ж у Шиби нема на це "гвошей"
саркозі Показати IP 29 Липня 2010 15:19
нема і не буде!!!! в його наступників без сумніву та ж сама картина
вого КРОК Показати IP 29 Липня 2010 17:53
Зробили дітям - МЛОЛОДЦІ!Ось тільки дешевий PR Богдана Павловича з контексту хакнути й чудова вийде новина. P.S Шибі Б.П п.Богдан Павлович за Вашу каденцію можна було відкрити сотню таких майданчиків по місту й парк привести в цивілізований стан, в форматі_"я можу" а не "я хотів би".Перед виборами "прикурювати" з чужих діяній мала-мала PRу це як мініму дешево((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus