USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді бачили «елітного» депутата з «плюралізмом» у голові

22 Грудня 2009 14:48
Із легкої руки секретаря Луцької міської ради Анатолія Бірюкова у «строю» луцьких депутатів з’явися один особливий – «елітний».
Анатолій Бірюков на сьогоднішній нараді сказав: «один елітний депутат ради подав до суду, щоб скасувати підвищення ціни на проїзд у міському громадському транспорті». При тому Бірюков не озвучив ім’я обранця громади.
Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра розповів «ВН», що впізнав у «елітному» депутаті себе. Адже саме він порушив питання про обґрунтованість тарифів на перевезення пасажирів у транспорті.
Луцький міський голова Богдан Шиба нагадав, що свого часу міськрада зобов’язала міськвиконком встановити економічно обґрунтовані тарифи. Шиба додав, що депутати проголосували за це питання «майже одноголосно». Голова навіть запропонував оприлюднити результати поіменного голосування із питання тарифів. Мовляв, якщо виявиться, що «елітний» депутат теж проголосував «за», то це означатиме, що у нього «плюралізм в окремо взятій голові».
Коментуючи вислови керівників ради, Андрій Козюра сказав «ВН», що час розставить все на свої місця. «Я виступаю проти того, щоб хтось за свої помилки залазив у кишеню громаді», - сказав Андрій Козюра. А щодо голосування, про яке йшлося вище, то Козюра сказав, що рішення міськради із проводу цього питання «було комплексним» - крім тарифів рішення включало й інші пункти, приміром про програму безперебійного функціонування ЛПЕ. Тому й він голосував за економічно обґрунтовані тарифи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Zheniok Показати IP 22 Грудня 2009 16:57
да помнітся мне, в моладасті, вже одну реформу прийняли пакетом, опосля того, країна кожен рік жила виборами. Хароший метод нічо не сказать.
знаючий Показати IP 22 Грудня 2009 20:44
Ціни підняті незаконно -факт.Молодець Козюра ,що питання оскаржує в суді.Скажіть,Гоцалюк,Ковпак,Шиба,ну як можна встановити економічно обгрунтовані тарифи на планомірно збитковому підприємстві?Економісти ви хренові...як і департамент економіки увесь.
Norest Показати IP 23 Грудня 2009 09:01
Не країна, а один елітний мер стоїть перед дефолтом
Знайка Показати IP 23 Грудня 2009 09:53
Звісно, що 2грн - вартість проїзду-необгрунтована. Такі ціни лише в Києві, де середня зарплата по місту 3200грн, навідміну від Луцька, де -1200грн. Мерія просто свої борги перед ДЕПО переклала на плечі лучан ще й дала змогу заробити приватним перевізникам!!!! Юля навіть розмовляти до мітингуючих не вийшла, зате пояснила, як бачимо, п. Шибі, як проблему вирішити. Після таких дій і я хочу відправити всіх у відставку, бо замість думати як покращити добробут міщан, мерія заганяє всіх ще в більший кут...
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 18:36
заперечу, не тільки один елітний мер, а всежтаки уся країна стоїть перед загрозою дефолту - неспроможності платити, наприкладі і за газ? чи не так?
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 12:03
А Козюра молодець. Відстоює інтереси своїх виборців. Тільки от добитися чогось йому ой як не просто буде, вірніше нереально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus