USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді зібралися представники культури на підтримку Войнаровського

4 Листопада 2009 11:09
Близько 30 чоловік зібралося у фойє перед сесійною залою Луцької міської ради. Вони прийшли на підтримку начальника управління культури Луцькради Юрія Войнаровського. Про це 4 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Вони прагнуть, аби Юрій Войнаровський продовжував бути директором НД «Просвіта», себто Палацу культури. Свій прихід до Луцької міської ради вони мотивують тим, що направляли до Луцькради листи із висловленням підтримки і прагнуть отримати на них відповідь.
Серед тих, хто підтримує Войнаровського, і інженери «Просвіти», і заслужені артисти України, і представники луцької ветеранської організації. Свою підтримку очільника управління культури вони мотивували високим рівнем колективів «Просвіти», подорожами іншими країнами і тим, що Войнаровський справді перебуває на своєму місці. Також присутні вказували і на політичних підтекст звільнення Войнаровського із посади.
Присутніх підтримав і депутат Луцької міської ради Вадим Вітинський. Він запропонував, щоб Юрій Поліщук, який має стати новим директором Палацу культури, повчився кілька років у Юрія Войнаровського, а тоді й ставав керівником. А ситуацію із «Просвітою» обранець громади узагалі назвав «рейдерським захопленням». Посаду начальника управління культури він вважає непотрібною, адже вона є проміжком між директором луцької «Просвіти» і  департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцькради Сергій Годлевський.
Наразі сесія Луцькради уже стартувала із годинним запізненням, адже луцький міський голова Богдан Шиба перебував на селекторній нараді, присвяченій епідемії грипу. На його прихід очікували як представники культури, так і обранці луцької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus