USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку 165 об’єктів негативно впливають на дітей

26 Лютого 2010 14:38
Чиновники управління освіти Луцькради підрахували скільки у місті об’єктів, котрі розміщуються біля навчальних закладів і впливають на здоров’я учнів.
Начальник міського управління освіти Сергій Калуш сказав, що навколо школи № 1, котра розміщена на вулиці Богдана Хмельницького, є 12 об’єктів, котрі негативно впливають на школярів і лише 4 позитивних.
До об’єктів негативного впливу на дітей чиновники віднесли кіоски, торгові точки, ринки, кафе, ресторани та ігрові клуби. До позитивних – театри, бібліотеки, музичні, художні школи, парки, музеї, історичні пам’ятки. Таке дослідження провели серед середніх навчальних закладів.
На території, що межують із вечірньою школою на вулиці Ковельській, розміщено аж 15 об’єктів негативного впливу і лише один – позитивного. За словами Калуша, якщо скласти до купи об’єкти позитивного впливу на школярів, то таких лише півсотні.
Дослідження, на думку чиновника, мало довести, що для виховання учнів потрібні не лише зусилля батьків та вчителів, а спільні зусилля, в тому числі, влади.
«Поки на території, прилеглій до школи, будуть розміщені торгові точки - нічого не вдіємо», - зауважив Калуш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Businka Показати IP 26 Лютого 2010 17:32
А чому не згадали про СІЗО, що біля НВК №9, і як возять затриманих саме тою дорогою, що ходять школярі???!!!
spiker Показати IP 27 Лютого 2010 18:23
не забувайте,що в тих магазинах не тільки школярі купляють...є і інші категорії населення,яким той магазин необхідний,і їх зовсім не колише,біля школи він,чи ні,головне,що в ньому можна купити товари першої необхідності,а не пертись хто-зна куди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus