USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – писанкова виставка. ФОТО

24 Квітня 2013 17:23
Загальноміська виставка писанкарства під назвою «Писанковий дивосвіт» стартувала у Луцьку.

Захід відбувся в арт-галереї «Луцьк» 24 квітня.
На виставку надійшло 600 робіт від 215-ти учнів художньої школи.

Директор Луцької художньої школи Іван Гаврилюк повідомив, що у початкових класах художньої школи діти обов’язково проходять курс писанкарства. Також він подякував учасникам конкурсу та причетним до його створення.

«Відібране зерно дає хороший результат. Багатий урожай писанкарства втілився уже в сімнадцяту виставку юних художників нашої школи. Приємно, що діти вносять своєрідний духовний вклад у мистецтво», − додав Іван Гаврилюк.

Крім того, він зазначив, що виставка «Писанковий дивосвіт» триватиме до 20 травня.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Юрій Вербич привітав учасників конкурсу та передав вітання від мера міста Миколи Романюка.

«Ми сьогодні є учасниками світлого дійства. Дуже приємно, що дійство відбувається хоча у тісному, але гарному місці», − зауважив Юрій Вербич.

Директор художнього музею, заслужений працівник культури України Зоя Навроцька каже, що кожна писанка учасників по-своєму красива.

«Ви гарно попрацювали, навчилися багато, вчіться й далі», − каже Зоя Навроцька.

Організатори розповіли, що після виставки писанок учнів Луцької художньої школи впродовж 24–30 травня триватимуть майстер-класи, які проводитимуть учні та викладачі цього ж навчального закладу.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бабай Показати IP 24 Квітня 2013 17:49
а крім дипломів, роздрукованих струйніком, щось дітям дали?????
бачу до бабай Показати IP 24 Квітня 2013 18:19
на останньому фото диплом з книжкою) оО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus