USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – толока з прибирання берегів Сапалаївки. ФОТО

18 Вересня 2013 10:20
Представники 13 установ та організацій Луцька взяли участь у толоці з наведення належного санітарно-екологічного стану в прибережній смузі річки Сапалаївка, що відбулася 18 вересня.

Як повідомив радник Луцького міського голови Борис Сорока, прибирання здійснюється на відрізку від вулиці Задворецької до вулиці Чехова. До толоки долучилося приблизно 150 лучан, серед яких студенти навчальних закладів міста, працівники державних та приватних установ та організацій. Тут, поблизу ТЦ «Сіті-Парк», 20 вересня планують відкрити Міст закоханих.










«Сьогодні ми проводимо загальноміський санітарний день, потрібно позгрібати листя та купи сміття, повантажити його на транспорт та вивезти. В перспективі потрібно підтримувати порядок на цій території. На жаль, люди не дотримуються належного санітарного стану, кидають пляшки та інші відходи під ноги, вони згодом потрапляють до річки», - звернувся до учасників толоки Борис Сорока.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВАСЯ Показати IP 18 Вересня 2013 11:21
прибирання чужой території за рахунок дітей то не чесно ....
небайдужий Показати IP 18 Вересня 2013 12:13
це нічого , що Сорока вже півтори року не начальник відділу екології. ВН треба ретельніше слідкувати за інформацією.
Старий Показати IP 18 Вересня 2013 13:31
Це не чужа територія, це наше місто. Спасибі Борису Сороці і людям, які прийшли на толоку. З такими як вони, Сапалаївка може стати окрасою міста, а не його ганьбою.
Кривий Вал Показати IP 18 Вересня 2013 14:01
Повага людинi яка iнiцiювала Iдею. Повага Фiнансисту Iдеi. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus