USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку даішники не пустили маршрутки до людей

29 Липня 2011 17:15
Через правоохоронців окремі лучани спізнились на свої роботи – вранці 28 липня люди повиходили у звичну пору чекати автобуси, які рухаються маршрутом №28, але ці маршрутки не курсували.

До 11 ранку 28 липня технічну справність маршрутних таксі перевіряли співробітники ДАІ. Огляд проводили без попередження, повідомив у новинах телеканал «Аверс».

Лучанин Леонід Патійчук проживає на бульварі Дружби народів, а працює на вулиці Конякіна.

Щодня він розраховує на маршрут №28, що доправить його з одного кінця міста в інший без додаткових пересадок. Каже, що їздить так багато років, раніше ж ніяких збоїв не було.

«Було 9:05. Дочекав я до 10:10. І нічого не їздить. Дощ почався. То я й втік. Йолки-палки, мокнути ж не буду. То я сів у 20-ку і приїхав на центральний ринок, а там пересів на 17-ку. От півтори години я збирався на роботу», – розповів лучанин.

Маршрутом №28 опікується Луцьке підприємство електротранспорту. Директор установи Володимир Пуц розповів, що із 5 ранку до 11 години дня транспортні засоби перевіряли луцькі «даішники».

«Перевірка, так би мовити, без попередження. Зненацька», – сказав Пуц.

Крім справності маршруток, правоохоронці перевіряли і наявність необхідних документів, тому і затримались вдвічі довше.

Попередити пасажирів про незручності чи замінити іншими автобусами на підприємстві не могли, адже і самі не здогадувались про майбутню перевірку.

А ось чим викликаний такий раптовий огляд з’ясувати у ДАІ не вдалось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 29 Липня 2011 17:58
Непланові перевірки -це добре! побільше б їх було в різних галузях. А то "курам на сміх", коли про превірку повідомляють попередньо за десять днів і лише тоді перевіряють. А от чого працівники ДАЇ ремонтуть і фарбують свою машину в людини, яка нелегально цим займається у власному гаражі, не платячи податків державі,і порушучи правила техніки безпеки, що становить загрозу для оточуючих, тобто таким чином закривають очі на явне порушення, дуже цікаво.
Лучанин Показати IP 29 Липня 2011 20:32
"«Перевірка, так би мовити, без попередження. Зненацька», – сказав Пуц. Крім справності маршруток, правоохоронці перевіряли і наявність необхідних документів, тому і затримались вдвічі довше. " Пуц хоче виправдатись за неналежне ведення, або відсутність документації? Так, з однієї сторони, без попередження, але ж транспорт, який виходить на маршрути, повинен мати 100% технічно справний стан, окрім того мати всю належну документацію. Якби все було в порядку, думаю таких коментарів не було б. Окрім того пасажири повинні бути вдячні, що їм надали можливість з більшою вірогідністю дістатись місця призначення живими та неушкодженими. З іншої сторони, працівники ДАІ, могли б документацію перевірити при русі транспорту, або на кінцевих - відсутність папірця на безпеку руху так сильно не впливає. Пасажирам лише залишається надіятись що сторони в подальшому врахують всі свої недоліки...
Василь Показати IP 30 Липня 2011 10:37
"У Луцьку даішники не пустили маршрутки до людей" оце назва!!!!!, винне ДАІ?, а може всеж-таки водії маршруток не виїхали побоючись за свою "шкуру", церез що страждаемо ми-пасажири!. Більше таких перевірок треба робити, а то їздять п’яні чи з бодуна за кермом....,кажу впевнено , сам спостерігав як на автостанції водій маршрутки о 10 год. похмелявся!!!!!!!!!, а ще серед них є хворі на епілепсію, а медичні довідки влада відминил...,отака справа(((( Шасливої дороги!
Невдоволена Показати IP 30 Липня 2011 11:49
Нещодавно бачила на свої очі, як водій 16 маршруту залишив відчиненим автобус, сам пішов на автостанцію "заправився", а потім ще грубим тоном розповідав пасажирам як треба оплачувати проїзд, бо він 5 років за кермом і вміє рахувати!
ВіталійН до Невдоволена Показати IP 2 Серпня 2011 12:53
Що толку з Вашого "невдоволення",якщо самі злякалися навести порядок по гарячим слідам.Є гаряча лінія міськради ,мають бути координати власника маршрутки ,в кінці-кінців 02( точніше 102)-вони зобов"язані були б зреагувати.Хоч би прізвище водія... Треба бути "нетерпимою",а не сідати до п"яного грубіяна в машину,а потім виливати праведне невдоволення в і-нет . До слова :сам би я також нічого дієвого не зробив би. Ось тому і живемо так...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus