USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку дитячих майданчиків стало більше. ФОТО

31 Серпня 2013 14:45
Новий дитячий майданчик у дворі будинку, що на вулиці Конякіна, 14а у Луцьку встановив «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у рамках реалізації програми «Зробимо Луцьк європейським містом».

Відкриття нового дитячого майданчика відбулося в останній день літа - 31 серпня.

Цього року «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» встановив у місті вже чотири дитячих майданчики, а загалом буде зроблено шість, причому в різних мікрорайонах Луцька. Окрім щойно відкритого, три вже встановлені за адресами: вулиця Привокзальна, 15, проспект Президента Грушевського, 1, вулиця Корольова, 10 .

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКИХ ДІТЕЙ - СПРАВЖНЄ СВЯТО. ФОТО

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК ПОДАРУВАЛИ ЛУЧАНАМ БЛАГОДІЙНИКИ. ФОТО

Подарунком для маленьких лучан та їхніх батьків стало свято відкриття дитячого майданчика у 40-му кварталі Луцька. Діти залюбки бавилися з клоунами Пеппі та Кулькою, брали участь у різноманітних конкурсах, змагаючись у спритності. Саме дітлахам доручили право урочистого перерізання червоної стрічки. Після відкриття майданчика на дітей чекали солодкі подарунки та кульки від благодійників.
Новий майданчик став місцем цікавого відпочинку для малечі мікрорайону.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 31 Серпня 2013 23:08
майданчик чудовий,от такі б у кожен двір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus