USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новий дитячий майданчик подарували лучанам благодійники. ФОТО

14 Серпня 2013 22:03
Новий дитячий майданчик встановлено «Фондом Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у рамках реалізації програми «Зробимо Луцьк європейським містом», – про це Волинським Новинам повідомили у прес-службі благодійного фонду.
Таких ігрових дитячих майданчиків благодійники планують встановити цього року шість. А почали з Привокзального мікрорайону, звідки у громадську приймальню до юрисконсульта Ігоря Поліщука надійшло найбільше прохань від мешканців.

Майданчик встановили у дворі поблизу будинків, які знаходяться за адресою: вулиці Привокзальна, 15, Арцеулова, 11, Гулака-Артемовського, 25, 25 А.

Діти встигли освоїтися на новому місці для дозвілля і весело проводили час задовго до відкриття. Але справжнім подарунком стало для малюків та батьків свято, організоване благодійниками сьогодні. Воно супроводжувалося веселими іграми з клоунами, приємними солодкими сюрпризами, оригінальними конкурсами та повітряними кульками. Малеча активно долучалася до ігор. Клоуни Боба та Кулька встигли сподобатися дітям настільки, що відпускати їх не хотіли навіть після завершення свята.

Подякувала за встановлення майданчика мешканка будинку, що знаходиться поблизу, Наталія Ураш: «Відкриття мені дуже сподобалось. Я дуже задоволена, бо моя дитина щаслива і вдячна за подарунки – цукерки і кульки. Моєму синочку Саші 4 роки, він любить танцювати, тому свято з клоунами стало для нього справжньою радістю».


Надія Біліч розповіла: «У нас тут була одна гойдалка в аварійному стані, діти постійно падали з неї. А тепер біля будинку добре облаштували територію для ігор. Вже не потрібно далеко йти на каруселі та гірки. Дуже вдячні «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за встановлення дитячого майданчика».


Задоволена встановленням дитячого майданчика та приємним сюрпризом Оксана Маращук розповіла, що вона – мама чотирьох дітей, двоє з яких – дошкільнята, тому важливо, щоб малята гралися поруч.


Тож, свято, влаштоване благодійниками, додало позитиву і дітям, і батькам. А новий майданчик став місцем веселих ігор та приємних зустрічей для малюків.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Коля Показати IP 14 Серпня 2013 23:25
Палиця дуже добра людина. Дай Боже йому здоров'ячка!
2222 Показати IP 14 Серпня 2013 23:43
А що скажуть інші клоуни - шелеп і волиньпост? Знову шаленітимуть від волинської "зеленої жаби", відпрацьовуючи чужі гроші.
Ingex Показати IP 15 Серпня 2013 08:22
Це все має робитись за державні кошти, які надходять в дежржаву через податки, які мають сплачувати такі як Палиця, а не приховувати їх а потім кидати подачки поодинокі. А якщо він каже що податки за великі то він пішов у ВР для того щоб удосконалювати закон щоб він надав можливість нормально функціонувати бізнесу, який би міг законно сплачувати всі податки, і тоді не буде такого піару.....
місцевий до Ingex Показати IP 15 Серпня 2013 11:04
Ingex! Та що ви кажете?:) А не за рахунок ОСББ чи грошей мешканців? Звикли, що все держава повинна за вас робити, а ви для чого? Вибачте за вираз - тільки ср...ти, смітити і все ламати і не контролювати, якщо це ваші діти вечорами роблять???!
Ingex до місцевий Показати IP 16 Серпня 2013 08:24
Я плачу податки, і не отримую натприбутки, що маю платити за те що має забезпечуватись державою. Податки мають іти не на машини по 100 000 у.е а на потреби держави.. Так що не розказуйте байок про осббб...
Коля Показати IP 15 Серпня 2013 08:27
Ingex, один депутат не може побороти інших 449, не може поламати систему, яка працює роками, скільки б тих податків не платилося - всеодно вони до людей не дійдуть. Так що надання благодійної допомоги простим людям є чи не найдієвішим способом зробити користь, а не квакати і чаї ганчти у ВР і по десять законопроектів писати на рік, жоден з яких ніколи не дійде до прийняття...
лучани Показати IP 15 Серпня 2013 08:32
Чергова подачка .
Кук до лучани Показати IP 15 Серпня 2013 12:27
Побільше б таких подачок
анонімус Показати IP 15 Серпня 2013 08:33
а це часом не вокзал, де вибори в новий округ проходять?
Шльопер Показати IP 15 Серпня 2013 09:11
Шелеп гнівно засудить прихований підкуп виборців! А сам сумлінно працюватиме на Токарського...
Народна Довіра Показати IP 15 Серпня 2013 09:40
Молодець
123 Показати IP 15 Серпня 2013 09:54
Ігор Палиця, напевно, єдиний депутат мажоритарник, який так вболіває і дбає за свій округ. Шана і хвала
вітя Показати IP 15 Серпня 2013 10:56
А почали з Привокзального мікрорайону, звідки у громадську приймальню до юрисконсульта Ігоря Поліщука надійшло найбільше прохань від мешканців. ну смішно, ну кого ви обманюєте? пишіть прямо...вокрузі де вибори треба попіаритись
Ірина Показати IP 16 Серпня 2013 11:52
А чим поганий такий піар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus