USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У дворах Луцька відновлюють спортивні майданчики. ФОТО

15 Травня 2015 16:11
У дворах багатоквартирних будинків Луцька відновлюють спортивні майданчики. Ремонт уже здійснили у дворі будинків на проспектах Соборності, 13 — Молоді, 23. Працівники ТзОВ “Луцька ДПМК” завершили роботи з асфальтування тротуарів і проїжджої частини.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради

Нині тривають роботи з облаштування спортивного та дитячого майданчиків на прибудинковій території на проспектах Соборності, 13 — Молоді, 23. Для найменших мешканців двору встановлено нові гірки, гойдалки та інше ігрове обладнання.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, тут будуть встановлені футбольні ворота, баскетбольні щити. Орієнтовна вартість робіт — 60 тисяч гривень. Триватимуть роботи приблизно два тижні.

Іван Кубіцький зазначив, що цьогоріч заплановано відремонтувати 35 дворів, у яких є шість спортивних майданчиків. Їх усіх обіцяють відновити.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини,у Луцьку триває масштабний проект – усі охочі можуть звернутись у Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та подати заявку на облаштування майданчиків для занять спортом у стилі «Street WorkOut». З метою пропаганди здорового способу життя Фонд облаштує 25 майданчиків для занять спортом.

Ремонт спортивних майданчиків. Фото з сайту Луцької міської ради

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 15 Травня 2015 18:24
скоро выбори. Пропоную їх проводити щороку, і за років так 10 наші двори, дороги і інфраструктура будуть не гірші як у Європі
Валерій Показати IP 15 Травня 2015 21:53
Ще добре було б волейбольну площадку збудувати в дворі.
Andrij до Валерій Показати IP 16 Травня 2015 10:59
I bassejn z jakyzi ))).))
Lesja Показати IP 16 Травня 2015 11:01
Nashemy narody tilku b de posuditu ta she shos byxanytu i zakysutu.....stil i srstilzi davaj.......,...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus