USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку хочуть створити новий туристичний «продукт»

12 Грудня 2012 13:30
Протокол про намір створити спільний туристичний проект «Шлях Гедиміновичів» планують підписати зацікавленні у розвитку туристичної інфраструктури на території західної України.

Перша координаційна зустріч Луцького міського голови Миколи Романюка з директорами історико-культурних заповідників Західної України та представниками обласних, міських, районних адміністрацій Тернопільської, Рівненської, Хмельницької областей щодо створення проекту відбулася у Луцьку 12 грудня.



На початку заходу до присутніх із привітальним словом звернувся мер Луцька. Він висловив сподівання, що результатом зустрічі стане досягнення домовленостей щодо розвитку туризму в Україні. «Ми сьогодні з вами поспілкуємося і, я думаю, виникнуть й інші пропозиції, інші ідеї, які ми готові обговорити і спільно впроваджувати в життя», – зазначив Микола Романюк.

Актуальність вирішення цього питання він пояснив тим, що мешканці України не знають про багато цікавих місць, цікавих пам’яток історії, які варто було б відвідати. Тож, певну просвітницьку роботу в цій сфері намагатимуться здійснити під час сьогоднішньої зустрічі.

Окрім того, під час заходу планують створити робочу групу, яка працюватиме над реалізацією проекту. У її компетенції ‒ підготовка пропозицій щодо спільних заходів в межах проекту «Шлях Гедиміновичів» та намагання залучити до проекту іноземних, насамперед литовських, партнерів.

Про перспективність існування проекту розповів координатор програм з розвитку туризму в регіонах України проекту ЛІНК, радник голови Держагентства з питань туризму та курортів Геннадій Друзенко. Так, з його слів, хоч туризм – це та галузь, де Україна вже досягла певних результатів, та обов’язковим для існування будь-якого інвестиційно привабливого туристичного продукту є певне маркетингове об’єднання.

Мовляв, для його функціонування потрібно створити спільний веб-сайт, уніфіковане ознакування маршруту, спільні PR-заходи, створення мережі партнерських туристичних бізнесів, до складу яких увійдуть готелі, музеї, ресторани, перевізники та екскурсоводи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сніжана Показати IP 12 Грудня 2012 13:36
Створюйте!!! Але спочатку дороги у Луцьку почистіть!!!
тиць-здиць до Сніжана Показати IP 12 Грудня 2012 13:54
І з вбиральнями громадськими порядок наведіть
Лучанка до Сніжана Показати IP 12 Грудня 2012 14:00
100%, на пр. Волі...біля Цуму...нема як норм. пройти, не посипано ніяким піском, то що говорити про іншу трутуари м. Луцька??? Жах!
Ха Показати IP 12 Грудня 2012 13:53
з википедди: "Предыстория династии Гедиминовичей из-за противоречивости средневековых письменных источников не совсем ясна. Известно, что после Довмонта, родственная связь которого с Тройденом и позднейшими Гедиминовичами небесспорна, власть в 1287 перешла к Бутигейду (лит. Butegeidis), брату Пукувера Будивида (лит. Būdvydas-Pūkuveras, Pukuveras Butvydas). Предположительным отцом Бутигейда и Пукувера Будивида и, таким образом, родоначальником династии, историки называют Сколоменда (лит. Skalmantas)." Что общего с украинцами. Интересно, скандинавы или литовцы тоже в честь украинцев устраивают подобные мероприятия?
Марія Степанівна Показати IP 12 Грудня 2012 14:27
Шановні чиновники, ви спочатку розгребіть той мусор, що біля Старого ринку, а тоді маршрути для туристів прокладайте. Не позорьтесь перед людьми...
Чеширский Кот Показати IP 12 Грудня 2012 15:15
Протокол о намерениях, это-то что-то в стиле - собрались, попили, поели, попи..ли, в смысле поговорили и разошлись.
патріот Показати IP 12 Грудня 2012 15:32
З Вікіпедії: Вітовт був визнаний польським королем Ягайлом довічним правителем Литовського князівства. Ліквідував на території України найбільші удільні князівства — Волинське, Київське, Новгород-Сіверське та Подільське, створив замість них звичайні литовські провінції, в яких правили великокнязівські намісники. - справжні подвиги в рамках історії України!!!! Історики були на цьому "поважному зібранні"?????!!!!!
Ха до патріот Показати IP 12 Грудня 2012 15:57
тоді не було ТЕРИТОРІЇ України.
Михайло Показати IP 12 Грудня 2012 17:59
...а Вам, панове, дай починання обіс*ати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus