USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку майже 100% явка членів ДВК

7 Лютого 2010 10:58

Станом на 8 годину ранку на роботу на виборчі дільниці прийшли практично всі члени ДВК, окрім двох.
Голова Луцького окружвиборчкому Юрій Циганюк у коментарі «ВН», розповів, що сподівається, що двоє відсутніх членів луцьких ДВК уже дісталися дільниць. Причиною запізнення на відкриття дільниць стали затори на автодорогах.
Юрій Циганюк додав, що усі дільниці розпочали роботи вчасно і без ексцесів. В обласному центрі Волині голосуватимуть 159,7 тисячі виборців. «Я не аналітик і не астролог. Тому я не можу прогнозувати подальшого розвитку голосування у Луцьку. Я можу лише сподіватися, що виборчий процес пройде нормально», - сказав Юрій Циганюк.
Проте, на сайті волинських регіоналів йдеться, що на виборчому окрузі №22, у місті Луцьку (дільниця № 66, приміщення онкодинспансеру, вул. Тімірязєва, 1), виборча дільниця відкрилася о 8.30, що є грубим порушенням виборчого законодавства.
У коментарі «ВН» голова ДВК № 66 Віталій Мах розповів, що дільниця справді відкрилася о 8.30. Це сталося через технічні проблеми. Зокрема, комп’ютер роздрукував двічі один і той же листок із уточнених списків виборців. Листки зшили і саме це викликало переполох на виборчій дільниці. Проте, за словами Віталія Маха, за кілька хвилин проблему усунули і дільниця розпочала свою роботу із півгодинним запізненням.
Довідково:
Юрій Циганюк – депутат Луцької міської ради. У першому турі волевиявлення він був членом окружвиборчкому від кандидата в Президенти Юлії Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus