USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку міліціонери сказали, чому приїжджали до футбольних фанів

13 Травня 2013 17:40
Волинські правоохоронці допомогли футбольним фанам «Волині» із ремонтом автобусу, яким вболівальники їхали після матчу луцького клубу та київського «Арсеналу», що відбувся 11 травня.

Про це розповів начальник міліції громадської безпеки УМВСУ у Волинській області Володимир Поліщук під час прес-конференції 13 травня.

За словами Володимира Поліщука, порушень громадського спокою за участю футбольних фанів у день, коли на стадіоні «Авангард» відбулася гра «хрестоносців» з «арсеналівцями», не було. «Ми чекали, можливо, щось більшого. Чекали, що приїде багато фанів, вболівальників. Але приїхало їх всього 5 чоловік. Ви бачили, що на трибунах їх було приблизно 5 чоловік. Велика кількість правоохоронців була залучена на охорону громадського порядку. Наші вболівальники Волині навіть не досиділи, побачивши рахунок на табло. Фани дружно встали і вирішили покинути стадіон», - нагадав Володимир Поліщук.

Утім, зазначив, що уже після матчу правоохоронці допомогли фанам «Волині», у яких зламався транспортний засіб. «Була поломка автобуса. Там було чоловік 30. Луцькі фани були. Невдоволення було, зрозуміло, через те, що команда програє», - додав правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus