USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку міняли цигарки на цукерки. ФОТО

8 Квітня 2013 17:12
Інформаційно-профілактична акція під назвою «Обміняй цигарку на цукерку» відбулася у Луцьку сьогодні, 8 квітня. Її приурочили до Всесвітнього дня здоров’я.

Один із організаторів заходу Андрій Герасимчук розповів, як відбувається обмін цигарки на цукерку: «Суть акції полягає в тому, що пластуни підходять до курців і пропонують обміняти цигарку на цукерку, як альтернативу курінню. Краще з’їсти цукерку, ніж викурити цигарку. Якщо хтось не погоджується, то просто віддаємо цукерку, і це все відбувається у формі жарту».

Обміняти нікотин на солодощі зголосилося не так багато курців, однак дехто все ж підійшов до акції з гумором і залюбки взяв участь в обміні.

За словами організаторів, майже всі цукерки - шоколадні, мовляв, вибирали смачні. Загалом пластуни закупили солодкої продукції (до 7 кілограм) більш як на 250 гривень. До речі, ці гроші виділили в управлінні у справах, сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Акцію організували українська скаутська організація «Пласт» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації. Її організовують вже вдруге у Луцьку.

Уперше акція відбувалася минулої осені. Пластуни пригадують, що погода тоді була похмура, траплялися і «неадекватні» люди.

За словами Андрія Герасимчука, цього разу лучани-курці активніше йшли на контакт, тож вдалося зібрати щонайменше блок цигарок.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віталій Показати IP 8 Квітня 2013 17:22
Дійсно КРУТО!!!
Михайло Показати IP 8 Квітня 2013 18:36
Молодці!!!
МІСЦЕВИЙ Показати IP 8 Квітня 2013 18:43
Що ж тут КРУТОГО? Одну більшу гидоту міняють на менш шкідливу! МОЛОДНЯК приколюється, в їхньому середовищі ця тема АКТУАЛЬНА. Хай би менш курили та пили,то б здоровішими БУЛИ. Це стосується в значній мірі і дівчат, які в цьому перевершили хлопців. Хто не курить то змушений тягнути, щоб бути БІЛОЮ ВОРОНОЮ. На жаль так МОДНО серед МОЛОДІ! А так раз в рік проводять АКЦІЮ для ПРИКОЛУ.
андрiй76 Показати IP 9 Квітня 2013 11:13
Треба не цукерки роздавати курцям,а фотографії людей які померли від раку легень,туберкульозу та пневмонії визваної курінням та їхні рентгенівські знімки.Може трохи"жорстко",та думаю набагато ефективніше ніж ця"забава"(акція)...А так...дійсно-"ПРИКОЛ".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus