USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на «камені Бандери» намалювали свастику. ФОТО

11 Січня 2011 07:58
У Луцьку невідомі 10 січня на камені, що встановлений на місці, де має стояти пам’ятник провідникові ОУН Степану Бандері, намалювали червоною фарбою нацистську свастику.

Свастика намальована на з трьох боків каменя, - пише ВІП .

Камінь, встановлений у серпні 2008 року на місці майбутнього спорудження пам’ятника – освячений.

Нагадаємо, Степанові Бандері у грудні 2010 року присвоїли звання почесного громадянина Луцька.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
109 Показати IP 11 Січня 2011 08:15
Заказуха комуняк з Запоріжжя! Їх треба масово ізолювати,так як вони зараз роблять за голову їхнього вождя Сталіна.Людиноненависники!
Антон Показати IP 11 Січня 2011 08:18
Що ще раз доводить: це питання народ в Україні НЕ ГОТОВИЙ до героїзації і визнання ТАКИХ НЕОДНОЗНАЧНИХ особистостей. Причини визнання залишимо наразі без уваги. Навіщо було так педалювати цю тему? Кому допомогло те, що українці тільки й стали що більше стратися. Я переконаний - не появилося ЖОДНОГО укарїнця, який би, будучи до того байдужим, по тому пройнявся героїзмом Бандери. І все тому що ведеться набагато продуманіша, потужніша контрагітація. Люди, залиште в спокої нещасного Бандеру хоч на років 10 ще...
Tarantino Показати IP 11 Січня 2011 08:22
Заява Свободи в прокуратуру з вимогою розібратися і знайти "вандалів". Заява Гузя на сесії облради з вимогою прийняти спільне депутатське звернення для "виявлення винуватців ганебного акту вандалізму і недопущення подібних випадків у майбутньому". Аналогічна заява свободи на сесії міськради (перша очевидно буде провалена). А, ну ще, можливо хтось знову обіллє арбою памятник Леніна у Маневичах. Або поб"є вікна в офісі Компартії чи Партії регіонів (хоча це вже буде новеньке і я здивуюся). Плюс шум в інтернеті - і на цьому усе вичерпається.
Читач Показати IP 11 Січня 2011 08:42
А через скільки років камінь перетворюється на памятник?
анонімус Показати IP 11 Січня 2011 08:58
це отой що біля заксу? нафік він там здався? якщо вже так рвуться ставити, то чому не в парку? як варіант оранізувати іменний сквер.
Гоблин Показати IP 11 Січня 2011 09:05
правильно сделали
1111 до Гоблин Показати IP 11 Січня 2011 11:17
Тебя Гоблин. нужно зарезать.
Вот так! Показати IP 11 Січня 2011 09:31
Старше покоління вивчало історію КПСС і не знає історії України. Ющенко, отруєним мозком, насаджував своє бачення історії. При розгляді історичних подій неодбхідно звертатись до народу. Пам"ятник і почесне звання Бандері - після обласного референдуму, адже Луцьк - це обласний центр і його долю не може вирішувати купка міських депутатів.
Сашка Показати IP 11 Січня 2011 09:47
Ну він же фашистський прихвостень, вот і намалювали) Ріспєкт) І виправте, камінь поставлено не в 208 році)
Петлюра Показати IP 11 Січня 2011 10:04
Перед ЗАГСом навіть пам'ятник Шевченку не доцільно було б ставити, а Бандері і поготів. Це місце любові і злагоди. Щодо почесних громадян, то як ним може бути покійник. Це абсурд.Хай спочиває душа його, якщо заслужила на це.
Лучано Показати IP 11 Січня 2011 10:19
Це все політичний хам - шиба. Камінь поставив а навіть про памятник і не думав - навіть проекту не зробили.
Оля Показати IP 11 Січня 2011 10:29
Я теж не розумыю, як можна ставити пам'ятник Бандері напроти РАЦСу. Ще б постаили прямо у залі, де молодих розписують. Дуже гарна картина: вінки і наречені!!!! А людей взагалі хтось спитав, чи хочуть вони там пам'ятник?
Man Показати IP 11 Січня 2011 11:09
Забрати від загсу той камінь,всеодно толку нема.
Славко Показати IP 11 Січня 2011 11:39
Треба свастику вручити тим, хто голосував за присвоєння Бандері почесного громадянина Луцька. Що він корисного зробив для Луцька? Шиба змінив вулицю Суворова на Бандери, що інших вулиць немає? Наприклад, Московська, декабристів, Рівненська, Львівська, стрілецька. Хіба Сукворов мало турків побив і врятував українські землі від турецького полону?
кандитат Показати IP 11 Січня 2011 11:46
Коли приносиш будь-який проект у міськрада,то переміряють кожен метр чи підходить до затвердженого плану розміщення якоїсь вулиці.Заплатиш кучу рахунків,пройдеш всі комісії і все одно скажуть,переробіть,доробіть,паку погоджень і дозволів від усіх сусідів по території.Кінець кінців плюнеш на все. А тут меморіальний камінь на площі, і не по центру і якось і не збоку, і дозволів від сусідів не треба...
Анатолій Показати IP 11 Січня 2011 12:01
Правельно зробили!!!!
миша Показати IP 11 Січня 2011 12:13
Бандеро-мрази-полешуки вообще оборзели,камни петухам ставят!!!Мочить нациков,а потом на них мочиться!!!
Револьвер до миша Показати IP 11 Січня 2011 12:32
Пєтухам таким, як ти, та смердючим мишам у "полєшуків" пам'ятників нема і не буде. Гарантовано. А проблеми з енурезом вирішуй у лікаря. Заодно і психіатра відвідай: твоя шизофренія надто задавнена.)
Дементий Показати IP 11 Січня 2011 13:00
Да трахайтесь со своим бандерой! Лобызайте его в самую дырочку! А ещё нашейте себе красно-бело-чёрных повязок, да не забудьте руку вскидывать и орать "Хайль бандера!" Майдауны!
Для Дємєнтія до Дементий Показати IP 11 Січня 2011 14:25
Дємєнтій, заспокойся, і зроби сам те, що ти написав, або подумай, як ти будеш це робити.І флаг тобі в руки. Дементий - от лат. укрощающий, усмиряющий.Заспокойся хлопче, або полікуйся, бо не відповідаєш ти своєму імені!
Fantom Показати IP 11 Січня 2011 13:08
Шкода що взагалі не знесли той пам’ятник (камінь)звідти...
M Показати IP 11 Січня 2011 15:04
В коментах вже всі побачили, хто намалював арійські знаки на камені. Зробили це вночі, щоб сраки "западенці" їм не порвали. Це все наші, доморощені москалі-волиняки роблять. А потім гарчать в коментах.
serhejko Показати IP 11 Січня 2011 15:05
Комуністів потрібно вішати як собак скажених. Бандера - герой Українського народу! Він один з небагатьох страждав саме за Українську землю і народ! А таких тролів-каментаторів як дємєнтій іт.п. потрібно судити за зраду та депортувати з України в Рашу. Там не потерплять розпалювання нацворожнечі як в Україні. Будете сидіти на Соловках і копати вугілля для своєї раши! Моліться, що живете разом з нами спокійно, адже прийде час і ваші голови будуть висіти вздовж українських широких квітучих шляхів! Дякую, Костю, що захищаєш нашу честь!
Мішка Показати IP 11 Січня 2011 15:38
Та бля, народ... Ви проаналізуйте сам факт встановлення пам’ятника навпроти РАГСу... Там доцільно було б встановити монумент голубам, як символ чистоти, покірливої вдачі, також ніжності і кохання... або врешті-решт матері і дитини чи щось на кшталт того, а от тому каменю і взагалі пам’ятнику там не місце... Є досить багато вулиць та площ де можна всунути його! А от люди, котрі перейшли на особисті образи один одного, не заслуговують ніякої пошани від коментаторів та оглядачів сайту, оскільки це принизливо!!! Не суттєво на якій мові пише чи спілкується людина, якої расової приналежності на сам перед це ЛЮДИНА... Будь це українець, росіянин, єврей чи афроамериканець треба поважати його думку, в нас незалежна країна в якій кожен має власне самовираження, а ображати люд це ганебно для нації та національної гідності... Більшість з коментаторів не жили в ті часи і не знають де що й до чого. І чому така ненависть до одного чи іншого ідола! В Радянському Союзі ідолом був ЛЕНІН, а нинішня влада робить ідолом - БАНДЕРУ... І як казав один з політологів, брехати не буду хто оскільки не пам’ятаю: "Кожен Президент та уряд переписує історію під себе аби в подальшому житті їм та їх дітям жилося добре". Ми не знаємо історії, правди і певно ніколи не дізнаємось!!! Будьте розумні, не ображайте один одного. Залишайтесь людяними, а через каміння, не вартло робитися бидлом!!!
Анастасія Показати IP 11 Січня 2011 15:53
Ви тут всі такі розумні. А замість того, щоб обговорювати це, краще пішли б відчистили свастику.
Противник Бандери Показати IP 11 Січня 2011 16:16
На тому місці можна поставити памятник пенісу і красивій, волохатій лоханочці (в обнімку). Це б приваблювало б. Хай би молоді дивились і їм хотілось і моглось, а то в 30 років уже імпотенти. А навіщо перед ЗАГСом некрофілія? Те, що вмерло і зогнило? Абсурд. В Греції є памятник Богу урожаю. Він тримає на напруженому фалосі великий кошик з ягодами, овочами і фруктами (цікаво, що наші чиновники цієї осені будуть демонструвати на своїх фалосах - не стоячих, а висячих) - ні солярки, ні кредитів для АПК, ні техніки?). Відволікся. Жінок від того памятника не можна відігнати! А в Луврі стоять античні мармурові фігури чоловіків, яких описав американський письменник Фітцджеральд (друг Хемінгуея) Все красиво, все на виду, все в міру - без яєць, як у бика. Жінки стоять, облизуються, милуються, фотографують. Оце краса! А то Бандеру захотіли! Встидотники, - говорила моя покійна бабуся. Нехай Вітів поставить йому памятник у себе під хлівом на Тернопільщині. І собі теж. З фалосом, звичайно.
Противнику Бандери до Противник Бандери Показати IP 11 Січня 2011 16:44
Сам хоч зрозумів що сказав?! Лох лохом! Піди хоч трішки почитай, взнай історію, а потім відкривай своє рило.
Мішка Показати IP 11 Січня 2011 16:20
От в тому то і справа, що всі такі розумні!!! Там не треба відчищати, а треба перенести ту брилу!
Мішка Показати IP 11 Січня 2011 16:22
Противник Бандери, дуже цікавий коментар)))
109 Показати IP 11 Січня 2011 16:57
Тепер все вперлось в потепцію.Цікавий хід.
Люся Показати IP 11 Січня 2011 17:19
Не знайшла в словнику слова "потепція"?
Наталка Показати IP 11 Січня 2011 17:23
Боже, за таких рагулів загинув Бандера й молоді хлопці, які боролись за Украіну. Щоб в Луцьку було стільки пост-совєцькоі падалі...нащадків зрадників Украіни... Не пам'ятники треба нині підривати, а з доморощеною рагульнею боротись, закладаючи Фундамент щасливого майбутнього наших дітей і нашої Націі.
небайдужа Показати IP 11 Січня 2011 19:54
повністю приєднуюсь до слів Наталки.. Бандера гідний пам"ятника в першу чергу тому, що він був розумною, тверезомислячою людиною, а головне - ПАТРІОТОМ!!! він та інші свідомі сини своєї Батьківщини боровся проти окупантів на два фронти . ТАК!! САМЕ НА ДВА!! в той час коли інші на зразок Дементія , Анатолія , сашки і тому подібне думали до чиєї , вибачаюсь, сраки підтертися - червоних мордоворотів чи божевільної нємчури!!!! а щодо місця розміщення пам"ятника рекомендую звернутись рішення міської ради - там або ніде!!!!
Славко до небайдужа Показати IP 12 Січня 2011 13:43
А мене, як громадянина, як мешканця Луцька хтось спитав, хочу я цей памятник і, якщо так, то в якому місці?
Вікінг Показати IP 11 Січня 2011 21:32
Прикро, що навіть на Західній Україні багатьом бракує національної свідомості. Як ніколи слова Шевченка актуальні: "скаже: Ви могололи! Могололи, Моголи. Золотого Тамерлана онучата голі". Бандера - герой і памятники потрібні не йому. Він уже помер. Вони потрібні нам, щоб ми знали тих, хто поклав свою голову за вільну Україну
дід Іван Показати IP 11 Січня 2011 21:52
Чомусь думаю на компартію.Проштовхується культ Сталіна та нищиться українське.Потрохи, щоб звикалися. До чого діждемося, забуття?
Смайл Показати IP 12 Січня 2011 02:10
Раби агітації))) Яка користь від бульбашок на роті, що наповнений піною ненависті? 1. Там цьому пам*ятнику не місце, як і будь-якому політичному діячу - герою чи не герою. РАЦС має інше призначення. 2. Суспільно важливі політичні питання, як це, має вирішувати ГРОМАДА, бо вона є вищою за всіх разом взятих мерів і депутатів, а тому - референдум. 3. Багато слів про героїзм. І ні слова об*єктивної оцінки діям Бандери. Наші сусіди, поляки, іншої думки, бо мають факти, які "новомодні патріоти" замовчують, бо з героя вийде "пшик". 4. Патріотизм - це праця на своїй землі для свого народу, майже самопожертва, а не засирання місцини де живеш своїм лайном, як матеріальним так і духовним. 5. А різного роду балакунам про героїзм порада - іди працюй, заробляй (не вкрасти, а саме заробити) гроші і за власні кошти на власній приватній території став пам*ятник хоть "марсіанам". Чому? Див. п.2.
Наталка Показати IP 12 Січня 2011 06:14
А ти, смайлику, запитай твоїх сусідів про Березу Картузьку, про Волинь, про сотні тисяч винищених АК українців. А ще краще, манелі в руку й до пшеків, звідтіля їх захищати й на свій народ лайно лити. Нащадки зрадників Украіни... Вам дійсно тільки пам"строки інтимним місцям й треба ставити по всьому місту, Бандери вам не треба. Замість голови й серця - невимиті яйця!
Мішка Показати IP 12 Січня 2011 09:28
Смайл, браво!!! От мене цікавить один факт: чому лише, вибачте на слові, на дибільні коментарі даються відповіді? А ви спробуйте спростувати чи довести свою правоту, дайте гідний відповідь на коментар СМАЙЛа чи хочаб мій! Ви тут тільки й для того аби посрати, обісрати під себе і на себе! Це смішно!!! Ваші пости виказують тільки одне - КУЛЬТУРИ В НАС НЕМАЄ І НІКОЛИ НЕ БУДЕ!!!
Тиміш Показати IP 12 Січня 2011 10:45
Що ж, "Мішка"! Уже лише те, що назвався ти так, як кликали з презирством своїх холопів московські царі - "Мішка", "Васька", "Ванька" - яскраво ілюструє твою натуру. А потенційному холопу і реальному хохлу з відповідним менталітетом просто не варто щось доводити - він уже зробив вибір. До культури ти закликаєш? Уточни, до якої? До тієї, носієм якої є ти сам? Культури аморфної, безликої, космополітично-вавілонської, яка мала б стати визначальною в нашому житті? Чи до культури раба, такого, як отой "незаагітований" Смайл, який пропонує у поляків спитати, хто ж наші Герої, що взагаді є відвертим виявом ліберастичного ідіотизму? Попросіться у Табачника, щоб залучив вас до перепмсу підручника з історії України на догоду і на користь її споконвічних ворогів - таких добротних холуїв Діма з радістю прийме! Там ви себе знайдете, і свої почесті, і розуміння. І достойну вас дискусію.
Мішка Показати IP 12 Січня 2011 11:07
Тиміш, ти перейшов на особостості, а це вже неповага не тільки до мене, а й до оточуючих коментаторів! Це було перше... Друге - ти починаеш дискутувати не по темі... Думай, що пишеш... Читай попередні пости!!! Перечитай ще раз мої пости!!! Ти мене не знаєш, а починаєш на свого сусіда гадити! І ще одне, Тиміш, поясню свій нік, доречі зареєстрований на відміну від твого, сайтом ВН користується багато люду і не тільки мене назвали Михайлом... Думати треба, Тиміш, думати!!!
Тиміш Показати IP 12 Січня 2011 11:49
Прочитав ще раз попередні пости. Обдумав, що написав. І ще раз переконався, що написав правильно. Що до реєстрованого ніку - і що з того? Ти назвався своїм повним ім'ям, щоб усі читачі знали свого героя, а не лише я. Так що реєстрований чи ні - між нами різниці нема.))) А щодо дискусії - згадай відповідь Конського.)))
Мішка Показати IP 12 Січня 2011 12:35
Все з тобою зрозуміло! Ти то прочитав, але не зрозумів!!! Я нікого ні в чому не переконую, а всього висловив свою точку зору! Тиміш, а як ти хочеш аби люди ставилися до нашої незалежної України? За 20 років безробіття збільшилось, зарплати мізерні, економічна ситуація не краща, люди бідують і вони мають оспівувати вільну країну! Та ну... Люди це розуміють, а от піднятися не можуть, сидять в своїх коробках(квартирах)і ховаються!!! Люди схаменіться...
ЛітРедактор Показати IP 12 Січня 2011 20:17
Це - камінь спотикання. Вважаю, не треба ні ставити новенький пам'ятник Бандері, ні відновлювати побитий бюст Сталіна. Геть будь-який культ особи!!!! Поставмо натомість пам'ятник ЛЮБОВІ, а то її все меншає на землі нашій грішній
Alchak Показати IP 13 Січня 2011 16:10
Українці, як етнос не дозріли на державу. Ніколи не мали державу, і мати не будуть. Ментальність не та. Наймана прислуга з хохлів ідеальна. Будівельники на Рубльовці - всі з Украіни, чверть повій у Європі - хохлушкі. На більше українці не спроможні - нація холуїв, а перщі - Мазепа, Бандера, Шевченко.
Наталка до Alchak Показати IP 13 Січня 2011 23:56
Дивись, Бузіна об"явився! Ти сам холуй й хохол, не вартий бруду з-під нігтя Бандери, Мазепи, чи Шевченка. Йди кинь вухо на груди й відпочивай, "неповії" сину мацкальський! :)
Alchak Показати IP 14 Січня 2011 21:31
По фактажу, я так зрозумів, у пані Наталці заперечень немає. Лише емоції- гарненька хохлушечка прошманьдьовочка. Доконаний спєрмовідсмоктуючий механізм у амерікосів, європейчиківта іншіх баблоідів. Флаг в рукі-флагшток в дупу. Кричи "Слава Україні" -додаткові бабкі заробиш у клієнта. Вони полюбляють екзоту. Що негрітоска, що хохлушка-одно... ственно -дикуни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus