USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під час відкриття «Сітіпарку» пообіцяли роледром. ФОТО

26 Жовтня 2012 13:01
У новому торгівельний комплексі «Сітіпарк» планують побудувати роледром та велосипедні доріжки.

Планами на майбутнє 26 жовтня поділилася представниця від інвестора Ірина Мельник під час урочистого відкриття нового ТЦ «Сітіпарк», що знаходиться на проспекті Волі, 49а.

За словами радника Луцького міського голови з питань екології Бориса Сороки, місцеві мешканці та студенти навколишніх навчальних закладів неодноразово скаржилися до міськради на незручності, які виникають під час дощів у весняно-осінній період на цьому схилі. Мовляв, тут не було поручнів, пішохідних доріжок, а схил заростав самосівом і бур’янами. Тож, для вирішення цієї проблеми міський голова залучив соціально відповідальний бізнес. А після узгодження проекту забудови схилу інвестор Андрій Покровський взявся до будівництва торгівельного комплексу та облагородження схилу.



Представниця бізнесмена Ірина Мельник зазначила, що будівництво «Сітіпарку» стало яскравим прикладом плідної співпраці міської влади і бізнесу. Вона додала також, що підтвердженням доцільності ідеї будівництва комплексу на схилі Сапалаївки стало й те, що місцеві мешканці неодноразово дякували навіть працівникам, що займалися облаштуванням «Сітіпарку».

Тож, тут зробили «вимощену освітлену гарненьку маленьку частинку міста з дитячим майданчиком, з вичищеною частиною річки Сапалаївка, де уже поселилися качки», ‒ зауважила Ірина Мельник. Вона додала, що в планах у підприємця – будівництво роледрому та велосипедних доріжок.
За її словами, уся паркова зона навколо Сапалаївки повинна мати такий вигляд. А задля цього, переконана вона, необхідною є підтримка міської влади.




Своє чергою, подякувавши бізнесмену Андрію Покровському, Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що міська влада буде допомагати і надалі. Зокрема, планують почистити береги річки, облаштувати їх місцями для відпочинку для того, щоб молодь могла там на скейтах покататися.


Мовляв, з державного бюджету для впорядкування річки в цьому році виділили 900 тисяч гривень. «За ці кошти ми також розчистили частинку річки», ‒ зазначив мер. Окрім того, він додав, що у майбутньому біля Сапалаївки хочуть навести порядок, щоб вона була «чистою, гарною, акуратною».


«Я думаю, що ми разом спільно з вами будемо робити все, щоб місто наше було чистим, гарним. І щоб нам всім було приємно жити і працювати», ‒ резюмував міський голова.

А всіх, хто взяв участь в облаштуванні схилу річки, мер Луцька відзначив грамотами.



Після урочистої частини та перерізання стрічки з нагоди відкриття «Сітіпарку» усі присутні спустилися до Сапалаївки і зайнялися озелененням території. До роботи долучився і мер Луцька Микола Романюк.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
сеня Показати IP 26 Жовтня 2012 13:08
сапалаевка одна сторона гарна друга за огорожой просто жах
Іллюха до сеня Показати IP 26 Жовтня 2012 16:28
У волі міськради домовитися з інвестором, щоб прибрав і там.
дідо Показати IP 26 Жовтня 2012 13:16
Бразілійський чорнятник для бідноти.
Уляна до дідо Показати IP 26 Жовтня 2012 16:17
Ви там були? Нащо зразу срати??? Хіба так як було - було краще????
Александр до дідо Показати IP 28 Жовтня 2012 10:01
Бразилийський чорнятник еще только в планах для героев УПА.
Таких треба в нардепи Показати IP 26 Жовтня 2012 13:22
О Петро Микитович , хороший чоловік, дуже його поважаю...
Люсільда Показати IP 26 Жовтня 2012 14:18
... а студентів як впрягали на добрих дядів безкоштовно працювати - в даному випадку "облагороджувати" комерційну територію, так і впрягають
Колишній студент до Люсільда Показати IP 26 Жовтня 2012 16:16
Ох і напахатися вони там!! :-) якщо серйозно, то я нічого поганого в цьому не бачу. Хай звикають не тільки пиво пити
КавуК Показати IP 26 Жовтня 2012 16:14
Чому міська влада до цього часу звертала увагу тільки на інвестицію у вигідні об'єкти? Чи це ініціатива інвестора - почистити вонючу річку? Якщо так - то побільше б таких інвесторів!!!
Фраєр Показати IP 26 Жовтня 2012 16:29
Проєжджав тількищо біля цьогоСітіпарку в маршрутці. На вигляд солідно: вивісочка, часи, світиться. Хто знає, цікаво там з дівчиною погуляти на вихідних?
Думка Показати IP 26 Жовтня 2012 16:59
Гарно зробили
Леся Показати IP 26 Жовтня 2012 17:59
Чергове відкриття - чергова пивнуха!!! Скільки можна молодь спаювати??? Пляшки закопуйте, а не показуху з деревами робите! :) Позорисько!!!
Михайло Показати IP 26 Жовтня 2012 18:01
Молодці!
Коля Показати IP 26 Жовтня 2012 18:59
Красиво зробили
Петро Показати IP 26 Жовтня 2012 23:03
Акція називалась :"Озелени ручку дяді"...А студентики на фоні "пивної хати"самі сфотографувались,чи також примусово?
студент Показати IP 26 Жовтня 2012 23:21
те що зробили заслуговує уваги, але навіщо вже там пивну хату для повного щастя вліпили? мало по місту тих хат? краще якийсь соціальний магазин для студентів і пенсіонерів відкрили б, а то як не цигарки то пиво на кожному кроці продають.Толку як не булоб то й не буде ...
Ольга Показати IP 27 Жовтня 2012 23:07
От жителей двух общежитий и еще многих людей - большое спасибо за красоту и культуру, от души! А, если и пишут что-то плохое, просто от зависти. Если нужно помочь- обращайтесь к нам, молодежи у нас много- будем помогать.
Сергій Показати IP 28 Жовтня 2012 09:16
гарно зробили. так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus