USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку назвали найкращих підприємців. ФОТО

30 Серпня 2013 13:43
П’ятнадцятий рік поспіль, від дати підписання (5 жовтня 1998 року) Указу Президента України, у першу неділю вересня, у нашій державі відзначається День підприємця.
«Ваше товариство постійно збільшується. Є конкуренція – і це добре. Міська влада завжди готова до налагодження максимального розуміння та конструктивного партнерства заради процвітання нашого міста», - зазначив міський голова Микола Романюк.
Тож за сумлінну працю, активну життєву позицію, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності у Луцьку, зміцнення приватного сектору, вітчизняної економіки та з нагоди професійного свята - Дня підприємця Почесною грамотою міського голови нагородили Сергія Романчука, підприємця, керівника служб «Максим-таксі» та «Сім-таксі» та Юлію Шаульську, підприємця.
Подяками міського голови відзначили підприємців - Людмилу Антоненко, Аллу Василюк, Ігоря Дильова, підприємця, голову правління Луцької міської громадської організації «Народний ринок»; Тетяну Городюк, директора «СітіДрук»; Володимира Косинського, водія служби «Сім-таксі»; Василину Кузьмич; Ігоря Куріліна; Романа Мусійчука, підприємця, водія служби «Максим-таксі»; Людмилу Патіюк; Світлану Потрапелюк; Юрія Філоненка; Віталія Шамрила, підприємця, водія служби «Максим-таксі»; Наталію Шафету.




Від імені підприємців подякував міській владі за хорошу співпрацю голова правління Луцької міської громадської організації «Народний ринок», підприємець Ігор Дильов, повідомили у прес-службі Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Леонід Показати IP 30 Серпня 2013 14:04
Це за що Сергія Романчука Почесною ГАРМАТОЮ?
курт Показати IP 30 Серпня 2013 14:37
краще грамотою чим хрестом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus