USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не контролюють частину маршрутів громадського транспорту

12 Листопада 2013 12:00
КП «Луцьке підприємство електротранспорту» не контролює половину своїх маршрутів. Про це повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Під час оперативної наради, що відбулася 12 листопада, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як повідомила, що з 1 жовтня по 10 листопада у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 47 звернень стосовно руху громадського транспорту. Нарікали лучани на великий інтервал руху маршрутних автобусів, відсутність рейсів, неналежне спілкування водіїв та відмову перевозити пасажирів пільгових категорій, порушення водіями правил дорожнього руху. З її слів, шість звернень підтвердилися, 11 не вдалося з’ясувати через відсутність моніторингу на КП «Луцьке підприємство електротранспорту». Всі звернення передали для вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку.

«Я розумію, що є проблеми у вас, є проблеми з зарплатою, але вони у всіх є. Але ситуація така, що половина маршрутів сьогодні не контролюється, так теж не годиться. Я думаю, можна було знайти 17 тисяч, для того, щоб заплатити і відновити контроль за транспортом. Розберіться, не допускайте таких речей. Якщо у вас є якась проблема, приходьте сюди, ми будемо її вирішувати, а не просто споглядати, дивитися – «у мене нема грошей, я не плачу зарплату, і в мене є проблеми». Такі речі недопустимі для керівника комунального підприємства, я вас прошу, наведіть порядок в цьому питанні», - звернувся Святослав Кравчук до керівництва підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Cлавік-вкладник Показати IP 12 Листопада 2013 12:17
А випадково не Колесніков О. "ЗАЙМАЄТЬСЯ" рухом маршруток у ЛПЕ ??? Гнати таких уже треба тому, що він від депутата Бондарука Р.,який неповертає кредити у банк..... одна "компанія" тому і не немає порядка у ЛПЕ
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2013 12:56
Діло в тому, що між Луцькою міською радою та ПП "Візор" заключено прямий договір на моніторинг руху громадського транспорту в м. Луцьк, в т.ч. і на транспорт ЛПЕ.Якщо ЛПЕ не платить "Візору" - то це їх взаємо відносини! хай "Візор" подає в суд на ЛПЕ.Але!!!При чому тут ЛПЕ! В Луцької міської ради прямий договір з "Візор", який вони не виконують. То довбайте "Візор". "Візор" - не свята ж корова і не дойна...! Хоча, як "сказать"...
пасажир Показати IP 12 Листопада 2013 13:54
після 22.30 на Ковельській в районі РУТИ взагалі не їдуть маршрутки. І теж саме на Володимирській біля фабрики цукерок. А якщо їдуть то можуть не зупинитись. Наведіть нарешті порядок,а то неможливо додому після роботи добратись.
666 Показати IP 12 Листопада 2013 14:12
Хочу щоб як раніше при союзі тролейбуси та автобуси ходили до 1 ночі.Влада!!!!Верніть місту міські автобуси,а маршрутки скоротіть,або зовсім уберіть.
Жителька Луцька Показати IP 12 Листопада 2013 15:44
Повністю згідна з 666, якби хоть трохи довше ходили тролейбуси в Луцьку, не до 19 години, як зараз - це ж неможливо, йдеш з роботи, а тролейбуси їдуть в депо. Мусиш сідати в маршрутку,платити ненажерливим підприємцям, переживати,щоб десь не злетіло колесо, а далі йти по темних засобачених вулицях, молитися "Отченаш" і так кожен день! І ще кажуть, що при Союзі було погано! При Союзі тролейбуси і автобуси коштували відповідно 4 і 5 копійок, а інтервал руху був 5 хвилин! А зараз влада тільки звітує і нічого не робить для людей!
ЛисЛис Показати IP 13 Листопада 2013 02:46
ой ребят...мне интересно, что существенное поменяется после жалоб на маршрутки и такси???? быдло с самомнением возит как хочет, вытряхивает всего наизнанку, захотел остановился - захотел - помахал из окна ручкой..Пока транспорт в частных руках - водители сгребают боссу выручку.. а дальше собаки лают - караван идет... верните 9маршрутов троллейбусов с периодичностью 5 минут - и все будут везде успевать... и ветерану войны не придется стыдливо совать через всю маршрутку свое удостоверение...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus